bu açıklamayı mesajlarımın yanlış anlaşılarak bir düşünce grubunun üyesi gibi değerlendirildiğimi hissettiğim için yazma gereği duydum.
her zaman savunduğum atatürk milliyetçiliğidir. türk insanı misafirperverdir, ben de öyleyim ama bu koşulşuz değildir.benim farkım; kriterlerime uygun insanlara yardım ederim.(tabiki hayati bir tehlike söz konusu değilse).bu yabancı uyruklu ise genelde ülkenin tarihi ve yönetimi ile ilgili durumlara bakarım, türk ise de şahsiyetine, iyi-kötü alışkanlıklarına ve ülkem için ne kadar zararlı olduğunu bakarım.bu benim tercihim insanlara karşı ayrımcılık yapmak gibi bir niyetim yok. ama öyle ise de yapmak benim tercihim.tıpkı bir çoğunuzun herkes benim kardeşim olamaz dediği gibi.
beni hiç bir grupla katagorize etmeyin. sizlerin yardıma ihtiyacı olan iki norveçliye yardım etme isteğiniz var diye herkesin olma zorunluluğu yoktur. yardım etmek istemeyenlerini de ırkçı,eğitimsiz,insancıl olmayan gibi benzetmeler ile suçlamayın. ben hiç bir mesajımda yardım etmeyin demedin,ben etmeyeceğim dedim.bu benim kişişel tercihim. bu bağlamda donnie darko arkadaşa kırıldığımı da belirtmek isterim.
saygılarımla..