Başlığı sulandıran sensin arkadaşım adamların zorda kaldığı yok aylık mali bütçeleri 1000 dolar mış zaten Türkiyede zorluk çekmiyorlar tek dertleri İran vizesini alamamak onuda bırak İranlılar düşünsün elin Norveçlisi gezemiyor diye kendimi gerecek değilim. Üstelik dediğim gibi yakın zamana ait Hükümetlerinin bize muhalifliği var. İki zorda kalan Norveçli!!! de buna benzer tablo çiziyor. Yok lübnan yok Filistin diye konuyu sulandıran asıl sensin İsrail yaralı parmağa boşa su dökmez güçlünün yanında yer alır o kadar ayrıca ülkeler arası dostluk olmaz bunu bilin ama açık açık Avrupa Parlamentosunda ben pkk yı terörist olarak tanımam diyen adama önyargılı olurum onlarda gezilerinde Türkiye ye yer vermeyerek bu önyargıyı haklı çıkartırlar ancak. Bırakın bu kardeşlik, iyiniyet masallarını açın gözünüzü karşımdaki düşmanlık yaparken kimseye iyi davranacak değilim ettiklerini çekecekler. :silent:
Lübnan'da.Filistin'de yaşananlara hepimiz isyan ediyoruz,üzülüyoruz değil mi?Peki kaçımız ya bu adamlar Birini Dünya Savaşı'nda bizi arkamızdan vurdu,70'li ve 80'li yıllarda ASALA'ya kendi topraklarında kamp verdi,besledi diyoruz.Kacımız yine bu yıllarda kac tane komunist terorist'in(Deniz Gezmiş,Cengiz Çandar aklıma gelen örneklerdir.) bu ulkelerdeki kamplarda eğitim gördüğünü biliyor.İsrail'in sayesinde bu kamplara operasyon yaptığımızı kimler biliyor?Yakın zamanda ise PKK'nın Lübnan'da kamplarının olduğunu kim inkar edebilir?
Şimdi bu bilgiler ışığında Lübnan'da Filistin'de yaşananlara göz yumabilir miyiz?ASLA!!!
Bütün motorcuların kardeş olup,olmamasıyla alakası yok olayın.Olay tamamen zor duruma düşen bir insana yardım edip,etmemekle alakalıdır.Yardım edebiliyorsan buyurun,ama yardım etmek istemiyorsanız da başlığı sulandırmayın.
Başlığı sulandıran sensin arkadaşım adamların zorda kaldığı yok aylık mali bütçeleri 1000 dolar mış zaten Türkiyede zorluk çekmiyorlar tek dertleri İran vizesini alamamak onuda bırak İranlılar düşünsün elin Norveçlisi gezemiyor diye kendimi gerecek değilim. Üstelik dediğim gibi yakın zamana ait Hükümetlerinin bize muhalifliği var. İki zorda kalan Norveçli!!! de buna benzer tablo çiziyor. Yok lübnan yok Filistin diye konuyu sulandıran asıl sensin İsrail yaralı parmağa boşa su dökmez güçlünün yanında yer alır o kadar ayrıca ülkeler arası dostluk olmaz bunu bilin ama açık açık Avrupa Parlamentosunda ben pkk yı terörist olarak tanımam diyen adama önyargılı olurum onlarda gezilerinde Türkiye ye yer vermeyerek bu önyargıyı haklı çıkartırlar ancak. Bırakın bu kardeşlik, iyiniyet masallarını açın gözünüzü karşımdaki düşmanlık yaparken kimseye iyi davranacak değilim ettiklerini çekecekler. :silent:
İki tane Norveçli motorcu ülkemizden geçecek,yardım etmek isteyen var mı diye sorulan bir başlıkta gelen cevaplar cidden hayret verici.Bumudur sizin motorcu kardeşliğiniz?İkinci Dünya Savaşı'nda ülkenimi işgal etmeye kalktı İskandinav ırkları?
Başlık belli.Yardım etmek isteyen var mı diye soruluyor.Kimse sana Norveçlileri sever misin diye sormuyor?Hemen alakasız cevaplar.Ben Norveçlileri sevmem.Sevmezsen,sevme ama bunun yeri burası değil.Biri de oradan gaz veriyor.Türkiye'yi teğet geçeceklermis son anda Türkiye'ye girmişler.O da mecburiyettenmiş.Ne mecburiyeti?Ukrayna'da iç savaş var da,bizim mi haberimiz yok?Üstelik son anda insanlar gezi rotalarını değiştirebilirler.Bunun için abuk sabuk laflar etmeye gerek var mı?En son mesajta ise bu Norveçli arkadaşlar önyargılı olmakla suçlanmış.Pes yani.Yargıladınız,sevmediniz ve hükmü verdiniz.
Bazı ülkelerde TÜRKİYE mi öcü gibi gösterir propoganda
yapıyor şerefsizler. Adamlarda çekiniyor tabi doğal olarak.
Geldikleri zamanda vay be neymiş diyorlar.Biz böyle bilmiyorduk
diyorlar.r:
r:
aynen öyle ukranya üzerinden gideceklerini belirtmişler fakat plana sağdık kalmayarak ülkemize giriş yapmışlar sevmemekde haklıymışım![]()
yüzyıllardır topraklarımızda yaşayan ermeni,rum,kürt(aralarında iyi olanlarda vardır mutlaka) gibi türk olmayanlara ve de komşularımıza çok misafirperver davrandık.onlarda misafir oldukları yerleri sahiplenmeye kalktılar.
yüzyıllardır topraklarımızda yaşayan ermeni,rum,kürt(aralarında iyi olanlarda vardır mutlaka) gibi türk olmayanlara ve de komşularımıza çok misafirperver davrandık.onlarda misafir oldukları yerleri sahiplenmeye kalktılar. evimize sahip çıkalım.
o saydığın grupların bu topraklar üzerindeki geçmişleri kaç yıla dayandığına bakıldığı zaman kimin misafir kimin evsahibi olduğu tartışılır hatta tartışılmaz bile.
o zaman ev sahipleri olması gereken toplulukları yazarmısın merak ettim madem tartışılmıyacak kadar belirgin bir konu birde bilginin kaynağını söylermisin ?