- Konu Yazar
ya ben bu aralar ya ölürüm ya da deliririm. bi haftada 3 kaza birden yaptım. nolduğunu anlamıyorum. artık motora binerken ölüme gidiyomuşum gibime geliyo. birinde araba birinde kamyon en sonunda girdim giriştirdim bileğimde kırık varmış. ya hepsi üstüste geldi delirmek üzereyim. bana birisi akıl versin azarlasın bişi yazsın. herkesten aynı şeyleri duya duya bıktım. mantıklı bişiler duymak istiyorum. ( motor şeytan işi , başka iş bul cümlesinden bıktım. ) ne yapmam gerekir nası yapmam gerekir birileri bişey söylesin. şimdiden böyle kafayı yersem kendi motorumu alamadan sakat kalırım. tamam acemiyim ama bir ay geçtikten sonra kazaların üstüste gelmesi kafamı kurcalıyo. niye daha önce değilde motora alıştıktan çok sonra ? hergün ortalama 600 km yapıyorum motorla. akşama kadar motorun üstündeyim. bi de üstüste geliyo kazalar hiçbişeye anlam veremiyorum. bana gerçekten bunların ne olduğunu açıklayabilecek birisi çıkıp bişiler yazarsa duacısı olurum. kafam allak bullak. sabaha nasıl çıktığımı hatırlamıyorum.