nitro aikido kask

topiği doğru yere mi açıyorum bilmiyorum forumları gezdim en uygun burayı buldum yazmak için ...

yeni bir kask almayı düşünüyorum araştırırken motomax de nitro aikido diye bir kask gördüm.sharp tan 5 yıldız almış görüntüsü de fena değil fiyatı da uygun.ama konfor olarak nasıl acaba kullanışlı mı?malzeme kalitesi airodinamiği...vs

özellikle kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler

güvenlik denildiği gibi iyi ama konforu çok üst düzey değil diye duydum...kullanmadım...şu anki kaskımı almasaydım ben de bunu alacaktım...

ben bu kaskı kullanıyorum. hatta ilk kaskım diyebilirim. o yüzden başka kasklarla kıyaslama yapamıyorum. fakat şunları söyleyebilirim;

güvenli, yanlışlıkla bacağıma çarptım, kaval kemiğimi kırıyordu.

içeri rüzgar sesini çok fazla alıyor. fakat bu beni çok rahatsız etmiyor. nedeni ise, 2012 model dizel hyundai accent era kullananlar beni iyi anlar. o sese arabadan fazlasıyla aşinayım yani...

uzun km li sürüşlerde boynumda ağrı hissediyorum. ve uzun süre geçmiyor. başta da söylediğim gibi ilk kaskım olduğu için başka kasklarla kıyaslama yapamıyorum.

kaskı boyundan bağlama aparatı önceleri beni çok yoruyordu. öğrendim ki en güvenli sistemmiş, bende alıştım.

hala havalandırmaların netarafa açık ne tarafa kapalı olduğunu anlayamadım. zaten iki tarafta da ses te var soğukta...

güvenliğinden dolayı alınabilecek bir kask bence... kolay gelsin.

peki siz motosikletinizden memnunmusunuz? bende gsr 600 almak istiyorum fakat gönlümün sultanı cbr 600 f (2005 - 2006 model) tekrar motosiklet alacak olsanız hangisini alırdınız?

tam üstüne bastın tekrar motosiklet alacak olsam cbr 600 f alırdım yanlış anlaşılmasın bu motorumdan memnun olmadığım anlamına gelmez motorumdan gayet memnunum eğer rüzgarla boğuşmak beni yormaz diyorsan gsr al ama rüzgarı sevmiyorsan sakın gsr ye yaklaşma git bi racing makina al derim dostum.

kask için verdiğin bilgiler için teşekkürler ama yine de tam tatmin olmadım :sunny: fiyatından dolayı gönlüm bu kask diyor diğer taraftan rüzgar diyorsun ses diyorsun onlar da beni korkutuyor acaba alsam mı yoksa hiç yaklaşmasam mı bir türlü karar veremedim :silent:

Forumda bu aksk hakkında baya bi yazı var araştırırsan benim bile 2-3 üne yazdığımı görebilirsin sanırım.

ben bu kaskı kullanıyorum. hatta ilk kaskım diyebilirim. o yüzden başka kasklarla kıyaslama yapamıyorum. fakat şunları söyleyebilirim;

güvenli, yanlışlıkla bacağıma çarptım, kaval kemiğimi kırıyordu.

içeri rüzgar sesini çok fazla alıyor. fakat bu beni çok rahatsız etmiyor. nedeni ise, 2012 model dizel hyundai accent era kullananlar beni iyi anlar. o sese arabadan fazlasıyla aşinayım yani...

uzun km li sürüşlerde boynumda ağrı hissediyorum. ve uzun süre geçmiyor. başta da söylediğim gibi ilk kaskım olduğu için başka kasklarla kıyaslama yapamıyorum.

kaskı boyundan bağlama aparatı önceleri beni çok yoruyordu. öğrendim ki en güvenli sistemmiş, bende alıştım.

hala havalandırmaların netarafa açık ne tarafa kapalı olduğunu anlayamadım. zaten iki tarafta da ses te var soğukta...

güvenliğinden dolayı alınabilecek bir kask bence... kolay gelsin.

peki siz motosikletinizden memnunmusunuz? bende gsr 600 almak istiyorum fakat gönlümün sultanı cbr 600 f (2005 - 2006 model) tekrar motosiklet alacak olsanız hangisini alırdınız?

forumda geçmişte biri vardı hyundai accent erayı yağlandıra ballandıra anlatıyordu demek ses alıyor öylemi...

gelelim kask konusuna kask fiyatına göre çok üstün ancak ucuzsa vardır bir illeti mantığıyla burada bir başlık vardı pinlock yokmuş ve hiç bir kasktan uyduramamış alan kişi
benimde nitro kaskım var ses olayına bişi diyemicem ancak rüzgarı gözlerimi hasta etcek vizor kapalıyken

pinlock giriş yerleri var kask çok güzel tahminimce pinlock yerlerinden dolayı ses yapıyor konforlu yukarda arkadaşın dediği gibi hava girişleri nasıl açılıp kapatılıyor biliyorum ama hiçbir fark edemiyorum açık ve kapalı tarafıyla :) D kilit sistemi var başlarda biraz sıkabilir ama alışınca problem kalmıyor tavsiye edermiyim ederim tabi kafaya tabir-i caize cuk diye oturuyor :)

ben memnunum...57cm kafa çevreme m beden tam oldu...evet rüzgar sesi var ama boyun ağrısı şikayetim yok...aerodinamiği gayet iyi ancak duruş açısını iyi ayarlamanız lazım...ben xj6 alınca daha rahat ettim...kafam öne doğru çok hafif eğilince kesinlikle rüzgar almıyor...üstteki havalandırmalar öne doğru kapanır...çene havalandırması sağa doğru kapanır...bence ls2 lerden daha iyi ama shoei arai marushin ile maalesef kıyaslayamıyorum :) ekonomik sebeplerden...

2 aydır kullanıyorum şekil olarak mükemmel bir kask. yüksek hızda pek rahatsız etmeyen bir ıslık sesi oluşuyor... kilit sistemi çift D sistemi. ilk kaskım olduğu için hava kanallarının tam olarak işe yarayıp yaramadığını anlayamadım. yukarıda yazılan şekilde L şeklinde hava kanalları açık veya kapalı konuma geliyor. fiyatına göre gayet güzel bir kask.

2 gün önce bu kaskı eşim(artçı) için satın aldım. Havalandırma delikleri dışında malzeme kalitesi iyi gibi duruyor. Rüzgar sesinden bahsediliyor eşimde onayladı ama sonuçta artçı olduğu için çok rüzgara maruz kalmayacağını düşünüyorum.
Güncel fiyat : 299 TL

HUN

ybr nin gittiği süratlerde bile rüzgar sesi vu vu :D ayrıca görüş açısı kısıtlı bir kask bence m beden kullanıyorum , tek + sı düşük fiyata 5 yıldız.Nitronun 100 liralık dynamo modeli vardı daha önce 1000 kat daha iyiydi.Birde motomax getirdiği bir markayı sürekli getirmiyor 6 ay 1 sene sonra cam değiştirmek istediğinde ararsın bulamazsın.

Merhaba ,

Kaskı nereden aldınız gidip incelemek isterim

Teşekkürler .

Motomax - Hasanpaşa

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------

ybr nin gittiği süratlerde bile rüzgar sesi vu vu :D ayrıca görüş açısı kısıtlı bir kask bence m beden kullanıyorum , tek + sı düşük fiyata 5 yıldız.Nitronun 100 liralık dynamo modeli vardı daha önce 1000 kat daha iyiydi.Birde motomax getirdiği bir markayı sürekli getirmiyor 6 ay 1 sene sonra cam değiştirmek istediğinde ararsın bulamazsın.
Bahsettiğin dezavantajlar bir artçı kaskı için çok da önemli değil. Artçı için güvenlik/fiyat olarak en iyisi diyebilirim.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Motomax a gelen ürünleri anında kapmanız lazım. Yoksa beden bulamıyorsunuz. 1-2 parti mal getiriyorlar, ürünlerin bedeni kalmayınca elde kalanları ( xS veya xxL gibi ) yarı fiyatına satıyorlar.

bu kaskı bende 2011 den beri kullanıyorum
cok memnun oldugum soylenemez
bu sıralar degıstırmeyı dusunuyorum

Çok soğuk alıyor yedek parçası yok pinleri kırıldı ara Allah ara bulamadım iç pedler çıkmıyor sesi çok alıyor buğu çok yapıyor

son iki soyledğim neyse de yedek parça ve soğuk beni soğuttu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar