nitro aikido kask

Çok soğuk alıyor yedek parçası yok pinleri kırıldı ara Allah ara bulamadım iç pedler çıkmıyor sesi çok alıyor buğu çok yapıyor

son iki soyledğim neyse de yedek parça ve soğuk beni soğuttu

Bende bir süreliğine kullanmak için almak istiyorum yani 3 4 ay belki 6 ay kararsız kaldım şimdi. Arai aldım sıfır önceki bayi bana kafamın medium olduğu söyleyip sipariş girdim geldi diğer bayiye gittim senin beden large dedi :( satılmasını bekliyorum satılırsa tekrar sipariş geçeceğim Türkiye'de gümrüğe takılacağı için geri gönderip değişim de yapamıyorum :(

Çok soğuk alıyor yedek parçası yok pinleri kırıldı ara Allah ara bulamadım iç pedler çıkmıyor sesi çok alıyor buğu çok yapıyor

son iki soyledğim neyse de yedek parça ve soğuk beni soğuttu

Soğuk alıyor derken diğer kasklara göre fazlamı alıyor demek istiyorsun ? Enteresan geldi biraz bana.

Ben motoru almadan kıyafetleri alanlardanım kaskımı da aikido aldım iç pedleri çıkıyor, çıkmıyor diyen arkadaş çıkaramamış sanırım.

sharp testini ele alarak kask almak insanları yanlış yönlendirir bence ayrıca kaskı dizinize vurunca kaval kemiğinizi nerdeyse kırıyor olması sağlamlığını ifade etmez içide öle sağlamsa kafanızıda kırar :D (darbeyi emmesi çok önemli)
benim gözümde ls2 ten çok farklı bi yerde değil

Son düzenleme:
bu kaskı ls2 ile aynı tutan arkadaş kask takmasa daha hayırlı olur bence. :) ls2 ff351 herkesin çok beğendiği ama çarpma testlerinde 1 yıldız almış dandik bir kask. Nesini bu kask ile karşılaştırırlar anlamadım. :)
http://sharp.direct.gov.uk/compareview/527,333

Merhaba. Motorumu ve bu kaskı yeni aldım. Ses olayı doğru. Kanalların açık kapalı olduğu anlaşılmıyor o da doğru. Kışın bu kask adamı yatağa bile düşürebilir soğuk algınlığından bu da tamam. Yalnız ben şu Sharp testini çözemiyorum. 5 yıldız. Fiyat 350 - 400 tl sanırım şu an. Sonuç olarak alırsın 1500 TL lilk bir kask Shoei Arai vs. içim rahat olur fikri doğru mudur yani. Bir de bu kask Çin'de üretiliyor doğru mudur ? Herkese selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar