Capitao_3 Katılım 29 Eki 2010 Mesajlar 1,310 11 Ocak 2015 #21 oluroyle' Alıntı: Neden mt revengeyi secerdiniz Genişletmek için tıkla ... ikisine de baktım mt çok daha kaliteli.. havalandırmaları iyi çalışıyor.. güven hissi daha yüksek.. daha hafif...
oluroyle' Alıntı: Neden mt revengeyi secerdiniz Genişletmek için tıkla ... ikisine de baktım mt çok daha kaliteli.. havalandırmaları iyi çalışıyor.. güven hissi daha yüksek.. daha hafif...
fearlesboyy Katılım 21 Tem 2007 Mesajlar 1,653 11 Ocak 2015 #22 güzel anlatım merak edenlere faydalı olacaktır
EldekiDebryj Katılım 10 Ara 2014 Mesajlar 1,017 11 Ocak 2015 #23 Guzel snlatim asli da hepimiz tanitsak boyle arti eksilerini soylesek ekipman secen arkadaslarda bakardi eline saglik
Guzel snlatim asli da hepimiz tanitsak boyle arti eksilerini soylesek ekipman secen arkadaslarda bakardi eline saglik
EneS_Turker Katılım 6 Şub 2012 Mesajlar 1,948 Motosikleti Bajaj Dominar 250 12 Ocak 2015 #25 oluroyle' Alıntı: Neden mt revengeyi secerdiniz Genişletmek için tıkla ... Dikkatimi çekti , arkadaşın kullandığı motor , ekipman ne olursa olsun yere göğe sığdıramıyor onun kullandığıysa en iyisidir ^^
oluroyle' Alıntı: Neden mt revengeyi secerdiniz Genişletmek için tıkla ... Dikkatimi çekti , arkadaşın kullandığı motor , ekipman ne olursa olsun yere göğe sığdıramıyor onun kullandığıysa en iyisidir ^^