Ninja ile 2400km'lik Ege serüveni. Altınoluk - Turgutreis - Ölüdeniz - Yalova Motofes

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harika bir tatil olmuş...Gezdiğin,gördüğün,keyif aldığın her detayı resmederek bizlere getirdiğin ve aynı duyguları bizlerede yaşattığın için teşekkürler...

Ninja 250 ile uzun yol nasıl yoruyormu malum ss olarak geçiyor ama oturuş pozisyonu o kadar rahatsız değil gibi gözüktü? Ve 15 dk da 2400 km gezdirdiğiniz için teşekkürler...

rica ederim :)

ninja'nın oturuş pozisyonu cbr250 gibi dik, sport touring gibi. VFR800 ile aynı diyebiliriz.

Zaten 2012 model ninja 250 ile ninja 650 (er6-f) de bulunan "R" ifadesi kalkıyor. :cat:

---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:39 ----------

İyi dilekleriniz için tüm arkadaşlara teşekkürler. :cat:

çok güzel gezi olmuş, Allah yenilerini nasip etsin
bende arkadaşımla haziranda antalya-ölüdeniz yapmıştık

Güzel gezi olmuş. Gezi yazarı gibide bilgiler iletmişsiniz elinize sağlık.
"Bu fotoğrafta yukardan dağ kenarından geçen bir yol var. Merak edip gitme planları yapıyoruz ancak vakit darlığı nedeniyle gidemedik." dediğiniz yolun devamında orman içinde Faralya köyü var. Köy Kelebekler vadisini yukarıdan görüyor. Güzel manzarası vardır.
"Fethiye'ye geliyoruz az kaldı" dediğiniz yer ise Göcek. Yatlar için dünyanın iyi koylarından oluşan, ama koylarına sadece deniz ulaşımı ile gidilebilen, (bence) insanın ömründe en az bir kez görmesi gereken yerler (su o kadar berrakki denizin zemininde ki yaşamı gözlerinizle görebiliyorsunuz).
İleride Fethiye ve Göceğe gelecekler Dalaman'ı geçince paralı olan Göcek Tüneline girmeden manzaralı ve virajlı olan eski yoldan Göcek Geçidinden geçsin. (overcloud eski yoldan geçmiş)

@Grhn:

Hangi yoldan gideceğimize karar vermek için yazı tura attık. Paralı yol çıktı ama sonradan fikir değiştik :queen: 10dk'lık yolu fotoğraf çekerek 1 saatte aldık :cat:

Seneye Feribotla Datça üzerinden Ölüdeniz'e tekrar gidip paraşütle atladıktan sonra Kaş'a geçmeyi planlıyorum. Böylece Faralya köyünü görmek için fırsat yaratmış olurum kendime :)

@Grhn:

Hangi yoldan gideceğimize karar vermek için yazı tura attık. Paralı yol çıktı ama sonradan fikir değiştik :queen: 10dk'lık yolu fotoğraf çekerek 1 saatte aldık :cat:

Seneye Feribotla Datça üzerinden Ölüdeniz'e tekrar gidip paraşütle atladıktan sonra Kaş'a geçmeyi planlıyorum. Böylece Faralya köyünü görmek için fırsat yaratmış olurum kendime :)
Demek ki neymiş: Yazı Tura ile şaka olmaz. Paraya uysaydınız o güzelim ormanı ve dağ manzarasını kaçıracakmışsınız.
Umarım seneye sağ salim çıkıp canlı kanlı görüşmek nasip olur.

bulut cok keyif aldıgım gezi oldu dipnot misafirberligin cok iyi her şey için teşekürler...senden sonra bi radara daha yakalandım...anadoluda her yerde radar var...

bakalım bende yarın eskişehir'e sezonun son festivaline gidiyorum. inşallah radar olmaz yollarda :)

Gece gece 1 saatimi aldı baştan sona okumak :)
Süper gezi, süper foto lar,
Tekerine klavyene parmaklarına sağlık
Bmw nin anahtarını aldınız yani :) Hangi taşı kaldırsak altından Erdem çıkıyor :)

Saygılar güzel insanlar :)

gezi çok güzel, fotoğraflara bakmak bile keyifliydi...
tekrarlarını yapabilmen dileğiyle...
bu arada motoru satıyorsun, iyi müşteriler dilerim sana:)

Son düzenleme:
TEK tek izledik resımlerı bızlerı oralara goturdun elıne saglık tekerınız duz bassın

bu gezini aileme gösterdim.benim açımdan çok iyi oldu.yani 2 tekerle ile uzak bir yere gitmek eskilere(insanlara) göre çılgınlık olduğu için.biraz önyargılarını kırmalarını istedim bu örnekte gayet güzel oldu.tekrar tebrikler.aynısı bende yaptığım zaman anlıyacaklar :)) doğanın güzellikleri bahane sebebim oldu :)

Gece gece 1 saatimi aldı baştan sona okumak :)
Süper gezi, süper foto lar,
Tekerine klavyene parmaklarına sağlık
Bmw nin anahtarını aldınız yani :) Hangi taşı kaldırsak altından Erdem çıkıyor :)

Saygılar güzel insanlar :)
aslında şuclu ben degilim bize eşeklik yapan dört tekerler

kıskanmadım desem yalan olur kısmetse bende 1 aya kadar düşünüyorum böyle bir gezi :) ama benzin parasına yetişebilirmiyim oda ayrı bir konu :)

kıskanmadım desem yalan olur kısmetse bende 1 aya kadar düşünüyorum böyle bir gezi :) ama benzin parasına yetişebilirmiyim oda ayrı bir konu :)
öncelikle işe gidip gelcke benzini bul bence :D
güzel gezi olmuş valla bende kıskandım gezecek bi motosikletim bile olmayınca :) geçi bnm derbi ile 2400kmyol yapsam yanım piston segmanda bulundurmam gerekirdi :D

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler imrendim valla :) emeğine tekerine sağlık ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar