Ninja 300 ile Edirne yolları :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar, gezimizi yapalı bi iki hafta olmasına rağmen ancak atabiliyorm resimleri.. Bir pazartesi Sabahı Ninja 250 si olan arkdaşım Fatih ve Artçi olan ablam ile beraber eni aldğım Ninja 300 ün rodajını tamamlamak ve tava ciğerini de yemek için Edirneye doğru gaz açıyoruz.
2ma7q.jpg

Mahmutbey gişelerinde arkadasımızı görüp selamlasmak icin duruyoruz.
7wl3.jpg

7lwre.jpg

Onun objektifine takılan bi resim resim kalitesi cok iyi degil ama idare edin :)
skath.jpg

Motorumla sonsuzluğa....
4k7t.jpg

Yoldan bi kac resimler.
f4c40.jpg

Vee keyifli bi yolculuk sonrası Edirne gişelerine varıyoruz . Ve hgs lerimizi de alıyoruz.
Bu resimde görünüş olarak ninja 250-300 U de karsilastirabilirsiniz :)
2yrb.jpg

Motorlarimizinda yanıbaşında olacağı ve daha onceden de bildigim bi restauranta oturuyoruz.
eukl.jpg

Tava ciğerlerimiz ve Muhtar pidemiz midemize inmek icin hazır.
hao38.jpg

lkrq.jpg

1qub.jpg

Karnımız da doyduktan sonra biraz gezintiye çıkıyoruz.
Ondo'da İtalyan karameli dondurmasını tavsiye ederiz :)
u3tv.jpg

qukv.jpg

dgn57.jpg

evf8.jpg

mgfbq.jpg

88a3.jpg

Edirne'yi biraz gezdikten sonra yavas yavas istanbula dogru hareket ediyoruz..
wpmu.jpg

rb29.jpg

eztv.jpg

Ve finall.. Cafe'de biraz soluklanip evlerimize dogru yol alıyoruz..
axi41.jpg

MCV

Herşey çok güzel,afiyet olsun bu arada...
Paylaşım için teşekkürler.

Arkadaşlar hoşgeldiniz, ciğerden memnun kaldınızmı ? Asıl ciğer yiyeceğiniz yer orası değildi. Aklınızda bulunsun, bir dahaki geldiğinizde Ciğerci aydın veya ciğerci niyazi tavsiye ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Farenin olum sebebini bende bilmiyorum. Tesekkur ederim yemekleri yürüyüş yolu herseyi ile cok guzeldi Edirne..

kızlar helal olsun size ve arkadaşınıza.sayenizde 300 Ninja yı böyle güzel bir gezi vesilesiyle görmüş olduk...

thb

Tebrik ederim Buse hn. gezilerinizi yeni gördüm maşallah

Motosikletler güzel,gezi güzel,paylaşım güzel.
Daha ne olsun.:cat:

Ninja 250'yi far kısmı hariç çok beğeniyordum.
Ninja 300'de beğenmediğim kısmı da güzelleştirdiklerinden şimdi çok daha fazla beğeniyorum.
Tekeriniz düz bassın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkür ediyorum evet kafa tasarımı cok guzel 300 un. Ninja 250 de vardı hatta resimdeki 250 benim eski motorum baykuş gibi farlari degisimi guzel olmus. Arka lastik biraz daha kalın olsaymış keske . 140 lik orijinali

Tgn

güzel bir gezi olmuş.hem kendinizi yormamışsınız hemde fazla uzak yere gitmemişsiniz.devamınıda bekleriz.

Bayan arkadaşlarımızı motosiklet üstünde görmek çok güzel bir şey :cat: Güzel gezi olmuş , paylaşım için teşekkürler ...

kız rodaj dedi ya la :sunny: :cherry: şaka yapıyorum tabi ki şaşırdık biraz ama bayanların motor sürdüğünü görmek çok güzel nice geziler yapmanız dileğiyle :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kaskım şekil :) tesekkur ediyorum efendim. Bayanların kullanımı yaygınlaştı zaten bu sene trafikte daha cok görüyorum insallah cok daha sık görürüz

guzel gezı olmus emegınıze saglık derken bayan motorcu candır bas tacıdır demeye devam edecegım :)

Bu konu patlar... Demedi demeyin. :)

Her şey iyi güzel de ? Abicim o ninja 250'deki egzoz nedir ya ? Motora bu işkenceyi yapmayın... Söküp atın onu...

Cesaretinize selam duruyorum;
Yaptığınızı yapamayacak çook herif var.

Edirneye ciğer yemeye geldiğinizde ALİPAŞA tarafındaki ciğercilerden birine gidin, ciğeri 'yumuşak' isteyin ve sipariş vermeden önce muhakkak YENİ YAĞDA PİŞİRMEZSEN İSTEMİYORUZ BAK UZAKTAN GELDİK diye ısrarla yeni YAĞDA pişirmesini isteyin. Ayrıca SOĞUK AYRANI da hızlı içmeyin yoksa mideye zarar yazar.
Selamlar.

Ninja 300 ün yakıtı ve sürüşü ile daha fazla bilgi verirmisiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkür ederim herkese. Bi daha ki ciğer yemeye gittiğim de tavsiyelerini değerlendireceğim insallah :) rodaj da kullandığım icin az yaktı hatta yakmadı diyebilirim 500 km 80 tl. 16 krs km de.

herşey güzel ninja 300 güzel ciğerler güzel derken o fare nedir yaa ;)

ayrıca egsoz cidden soba borusu gibi olmuş motor beni kurtarın die baarıo resmen

tekeriniz düz bassın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar