ikisini yan yana bir koy bencede işçilik kıyaslanmaz o farka değer kesinlikle
Bilgilerimizi tecrübelerimizi paylaşıcazki büyüyecekler dimi
Bana sorarsan eğer kaliteli olması senin açından daha iyi olacaktır ama kawasakinin yedek parça sıkıntısı olabiliyor Türkiyede diyede biliyorum bunuda aklından çıkarma. Sonuçta Hyosung, yani S&T, yani Kanuni () yedek parça sıkıntısını çok çekmez ama bence o parayada çok değmez gibi geliyor.
GT250 nin kendince kötü yanlarıda vardı, ön çatallar epey dikti, düşük süratte viraj dönerken yada manevra yaparken hemen kapanmaya eğilimliydi mesela, bu beni rahatsız ediyordu. Birde ürünün AR-GE sinin çok gelişmiş olmamasının bir göstergesi olarakta şunu söyleyebilirim; R modeli ile Comet modelinin şasileri aynı olduğu için, naked olmasına rağmen Cometinde gidon dönüş açısı R ile aynı. Yani durduğun yerde manevra yapmak tam bir eziyet...
Böyle böyle kötü yanları vardı Hyosung'ın, güzel ve kaslı duran bir motordu vesselam ama, sağı solu çok çabuk kırılmaya dökülmeye meğilliydi. Bildiğin adi, ama çin motorları kadarda değil elbet
Eğer yanılmıyorsam, 250CC kategorisinde hala Hyosungdan daha yüksek beygir üreten motor yapılmadı. Bu onun artılarından birtanesi. Fakat bizdeki aletin yakıt tüketimi 250CC ye göre çok fazlaydı onuda eklemek isterim.
Sen illaki grenajlı bir motormu istiyorsun dostum?
ninja nın sıfırı 5.500 hyo nun sifiri 9bin tl arada çok fark yok hyo daha kalıplı duruyo kalite fakı tartışılmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 ----------
Şimdi bu yaşanan olayın hyo ile ilgisini ben anlamadm? tank tokatlama olayını biraz araştırmak lazım yargısız infaz yapmasak daha iyi olur bence
Tank Tokatlama marka modelle alakalı bir şey değil diye biliyorum..
Tank tokatlama HYO 250 GTR için geçerli sabit bir durum DEĞİL. Tüm SS motosikletler aynı duruma maruz. Benim çevremde 600 rr' dan tutun 1000 rr motosiklete kadar binen arkadaşlarım var. tank tokatlama durumunu özellikle bu büyük ss ' ler yaşar, ortadan kaldırmak için gidon amortisörü monte edilir. Teknik ve fiziksel bir kanun bu.
Kawasaki ile HYO karşılaştırmasına gelince. Uzunca sürer bu konu. Herkesin gönlüne göre motor var. Kawanın adı var, HYO fiyatında satamaz, strateji olarak, kalite nedir???? Benim isteklerime ve cebime uyarsa benim için kalite odur. Sonuçta HYO almanyada satılıp binilen bir makine. avrupanın dört bir yanında arkadaşlarım var 2 teker olarak. HYO eski ve bilinen bir marka. Hyo nun .de sayfasının bir ziyaret edin isterseniz. 125 GTR bile mevcut. Ninja güzel ve kuvvetli bir motosiklet, ama bana pahalı gelir.
Selamlar
Bende arkadaşa onu anlatmaya çalışıyodum verdiği linkteki arkadaş hyo sahibi ve başına böyle talihsiz bi olay gelmiş. Sanırım arkadaşta bunu hyodan kaynaklandığını sanmış