Ninja 250r Getirsek..???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi akşamlar,
krank, geçen sene bende senin gibi amerika fiyatını gördükten sonra (2.999usd) ninja 250r için heveslenmiştim. üstelik abd ye ihracat da yapıyorduk, ve firmanın ithalat izinleri de vardı .nakliye işlemleri sorun olmayacaktı.
bunun üzerine gümrükçümüzle konustum, fakat motorlu taşıt ithal etmek cok zormus. bunun için motorlu tasıt ithal belgesi alman lazım ki firma kurulusu hayli zor. bu belgeye sahip bir firmanın varsa eger gümrük vergisi, motorlu tasıtlar vergisi, ötv gibi turlu vergıleri odemen gerekiyor. tabiki navlun ucretlerıde cabası... sonucta fıyatı er-5 ten pahalıya gelecektır.
hayal kırıklıgına ugramıstım.
selamlar...

peki dışarıdan satın alınsa motor, sonra bütün parçaları sökülse, koliler halinde kargoya verilse, burada yeniden monte edilse? bu şekilde gelemez mi motor buraya? (türk zekası)

hortlamış konu yahu

kim tarihin tozlu sayfalarından çıkartıp hortlatmış bu konuyu yahu... valla pes :mrgreen:

harunizm hortlatmış. Hiç kızmayın. Sonrada üyelerin arama yapmamasından şikayet ediyorsunuz. Adam arama yapmış, bulmuş, paşalar gibi de hortlatmış işte.
Eline sağlık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar