tamam yahu pahalı.delirttiniz beni ya ne istiyosanız onu alın!anlatamadım bi türlü.
tamam yahu pahalı.delirttiniz beni ya ne istiyosanız onu alın!anlatamadım bi türlü.
hacim olarak hysoung daha buyuk ama ayrıntılara(güzellıge) gelınce zevk meselesiarkadaşlar ninjayla hyo yu yanyana görmeden konuşmayalım bence
senin babanın çuvalla parası yokmu olm?alır sana işte vurursun kırbacı muahhahah :mrgreen:çekmişin altına 600rr sen ne anlarsın fakirin halinden:mrgreen:
pahalı diyosak pahalı işte![]()
bence ninja 250, hyo gt250r'ın yanında cbr 125 gibi durur..
bu ikisi arasında kesinlikle hyo gt 250r derim ben.. çok daha kaslı ve 600cc gibi duruyor. tabi şahsi görüşüm bu, bana kawasaki kalitesinden bahsetmeyin![]()
pahalı
o paraya 600 lük ss alırsın hatta üstüne eğitim de alırsın
çok zorlarsan kask bilem alırsın
tabi çok zorlama yırtarsın:queen::queen:
çok fazla bu fiyat, taş patlasın 8500 olmalıydı, resmen açgözlülük yapıyorlar.
---------------------------
eski bir tarihlerde:
gel bakalım kucağa şöyle
a de bakıyıımmm, i de bakıyıımmm :queen:
![]()
Abanoww biz unutmuştuk onu :queen: Eski bi ses kulaklarımda yine yanlanıcak sankim:queen:
ben bunu nasıl görmemişim gene anırıcam demiş anırmıyor hep aynı nomera garaktersiz nolcak anır koy videoyu youtubeyede izleyem nasıl anırıyormuşsun
bu forumdaki herkes cahil bilgisiz 9.750'ye çok fazla diyor bu mete ayusu 10.000 'den aşşa olursa anırırım demiş adam öpülmeye alışmış garpisemiyo 10 kaat'dan gelse fiyat eyi diyecek
bi piyasaya çıksın da 1 sene zarfında biraz daha iner belki fiyatı ha
Bayiye gidersin Cebinden 9.000 ytl çıkartır masaya koyarsın Şununun ....rengini sarın yarın gelip alacağım dersin bayi hayhay efendim der çay ısmarlar
yada artistin tekidir sallamaz tek fiyat der.......... almaz çıkarsınız.
Anlatmak istediğim herne alacaksanız nakitiniz varsa eğer pazarlık gücünüzde var demektir. Çok kişi bilir ki otomobilden pazardaki domatese kadar herşeyde belirli bir indirim alma şansımız var . Bütün galerilerde otomobıller liste fiyatı ile satılır gel görki ortaya para çıkınca indirimler birbirini kovalar kredili alışverişse üzgünüm malesef sırayla bindirirler önce bayi kredili fiyatım şu der ( markasına göre değişir ) sonra banka anasının nikahını dahi sigortalar sonrada rakam uçar gider .... düşüncesi bile korkunç
ikinci el dururken krediye girip aylarca elaleme çalışmanın anlamı yok ..
sayılarımla
arkadaşşlar bugün kızıltoprak zmoto'daydık oyle bakınırken ninja 250r'ın fiyatını sorıyım dedim
fiyat belirlenmiş 9.750ytl olcakmış hatta martta gelicek tum motorlar şimdiden satılmıs nisanda gelicek parti üzerinden satış yapıyolarmış hemen almak isteyen varsa bi gitsin baksın derim:wiinkk:
Bayiye gidersin Cebinden 9.000 ytl çıkartır masaya koyarsın Şununun ....rengini sarın yarın gelip alacağım dersin bayi hayhay efendim der çay ısmarlar
yada artistin tekidir sallamaz tek fiyat der.......... almaz çıkarsınız.
Anlatmak istediğim herne alacaksanız nakitiniz varsa eğer pazarlık gücünüzde var demektir. Çok kişi bilir ki otomobilden pazardaki domatese kadar herşeyde belirli bir indirim alma şansımız var . Bütün galerilerde otomobıller liste fiyatı ile satılır gel görki ortaya para çıkınca indirimler birbirini kovalar kredili alışverişse üzgünüm malesef sırayla bindirirler önce bayi kredili fiyatım şu der ( markasına göre değişir ) sonra banka anasının nikahını dahi sigortalar sonrada rakam uçar gider .... düşüncesi bile korkunç
ikinci el dururken krediye girip aylarca elaleme çalışmanın anlamı yok ..
sayılarımla
hyosung hem daha ucuz hem daha güzel :cat: kawa çok cılız duruyor videolarda izlediğime göre