ninja 250r 9.750ytl!

tamam yahu pahalı.delirttiniz beni ya ne istiyosanız onu alın!anlatamadım bi türlü.

bence ninja 250, hyo gt250r'ın yanında cbr 125 gibi durur..

bu ikisi arasında kesinlikle hyo gt 250r derim ben.. çok daha kaslı ve 600cc gibi duruyor. tabi şahsi görüşüm bu, bana kawasaki kalitesinden bahsetmeyin :)

ben 9750 ytl yi 250 cc motoraa hayatta vermem.o paraya motorumu yükseltirim be.çekerim ikinci el temiz dagstar 650 yada shadow 750.

pahalı

o paraya 600 lük ss alırsın hatta üstüne eğitim de alırsın

çok zorlarsan kask bilem alırsın

tabi çok zorlama yırtarsın:queen::queen:

:p:cat:

çok fazla bu fiyat, taş patlasın 8500 olmalıydı, resmen açgözlülük yapıyorlar.

---------------------------

eski bir tarihlerde:

gel bakalım kucağa şöyle
a de bakıyıımmm, i de bakıyıımmm :queen:
bigmetal96_esek_01.gif

Abanoww biz unutmuştuk onu :queen: Eski bi ses kulaklarımda yine yanlanıcak sankim:queen:

ben bunu nasıl görmemişim gene anırıcam demiş anırmıyor hep aynı nomera garaktersiz nolcak anır koy videoyu youtubeyede izleyem nasıl anırıyormuşsun

bu forumdaki herkes cahil bilgisiz 9.750'ye çok fazla diyor bu mete ayusu 10.000 'den aşşa olursa anırırım demiş adam öpülmeye alışmış garpisemiyo 10 kaat'dan gelse fiyat eyi diyecek

dün dündür bugün bugündür der yırtarım...:pgaragtersizlik paraylamı anasını satayım...:p250 gayme için anıramam kusura bakmayın...ne dedim ama 10.000 gaymeden aşağı olmaz demedimmi...plaka dahil...9950...daha ne kardeşim...nokta atışı yapıyoruz burda...daha nee...:p:bounce:

bi piyasaya çıksın da 1 sene zarfında biraz daha iner belki fiyatı ha

evet çok doğru...biraz sabredin...seneye temiz 2.elleri buluruz...zengin veledler babalarına bunu aldırır...sıkılıp seneye satarlar...7000e kaparız...bi oturak ...gıçımız seleye bi değsin tabi fuarda...Boracımla beraber pincez makinaya...:p

Bayiye gidersin Cebinden 9.000 ytl çıkartır masaya koyarsın Şununun ....rengini sarın yarın gelip alacağım dersin bayi hayhay efendim der çay ısmarlar
yada artistin tekidir sallamaz tek fiyat der.......... almaz çıkarsınız.

Anlatmak istediğim herne alacaksanız nakitiniz varsa eğer pazarlık gücünüzde var demektir. Çok kişi bilir ki otomobilden pazardaki domatese kadar herşeyde belirli bir indirim alma şansımız var . Bütün galerilerde otomobıller liste fiyatı ile satılır gel görki ortaya para çıkınca indirimler birbirini kovalar kredili alışverişse üzgünüm malesef sırayla bindirirler önce bayi kredili fiyatım şu der ( markasına göre değişir ) sonra banka anasının nikahını dahi sigortalar sonrada rakam uçar gider .... düşüncesi bile korkunç

ikinci el dururken krediye girip aylarca elaleme çalışmanın anlamı yok ..

sayılarımla

Bayiye gidersin Cebinden 9.000 ytl çıkartır masaya koyarsın Şununun ....rengini sarın yarın gelip alacağım dersin bayi hayhay efendim der çay ısmarlar

Anlatmak istediğim herne alacaksanız nakitiniz varsa eğer pazarlık gücünüzde var demektir. Çok kişi bilir ki otomobilden pazardaki domatese kadar herşeyde belirli bir indirim alma şansımız var . Bütün galerilerde otomobıller liste fiyatı ile satılır gel görki ortaya para çıkınca indirimler birbirini kovalar kredili alışverişse üzgünüm malesef sırayla bindirirler önce bayi kredili fiyatım şu der ( markasına göre değişir ) sonra banka anasının nikahını dahi sigortalar sonrada rakam uçar gider .... düşüncesi bile korkunç

sayılarımla

harika yorum...altına imza atarım...:cat:

arkadaşlar 8.900 hyo'ya verceime 9750 kawasakiye veririm diyorz da, S&T_Kanuni gt250r için 8.000ytl nin altında diyormuş duyduğuma gore, yanlış olduğunuda sanmıyorum. gt250r indirim yiyecek o kesin. Bide inmiş fiyatıyla ninja250 yi karşılaştıralım.

Hyosung GT250R varken, bunu almak için hiç bir neden göremiyorum.Hem fiyatı daha yüksek.

arkadaşşlar bugün kızıltoprak zmoto'daydık oyle bakınırken ninja 250r'ın fiyatını sorıyım dedim
fiyat belirlenmiş 9.750ytl olcakmış hatta martta gelicek tum motorlar şimdiden satılmıs nisanda gelicek parti üzerinden satış yapıyolarmış hemen almak isteyen varsa bi gitsin baksın derim:wiinkk:

bence mart stoğu bitmemiştir satmak için öyle derler o fiyat bence uçuk
bi fiyat kava marka dan bahsediyorun adı çıkmış kavanın bunuda herkezler biliyor kava için hep kol çıkartıyor deniyor bence o fiyata pek fazla satılmaz gibime geliyor...

hyosung hem daha ucuz hem daha güzel :cat: kawa çok cılız duruyor videolarda izlediğime göre

sayılarımla

İşte tam Türk milletinin anlayacağı dilden HARBi bir anlatım...:cat: :cat:

hyosung hem daha ucuz hem daha güzel :cat: kawa çok cılız duruyor videolarda izlediğime göre

Kawasaki cılız değilde gt250r çok büyük desek. :)
Hyosung un ölçüleri bir 250 lik motor için oldukça büyük ve motor çok ağır. 160 kg. :pale:
Honda cbr600rr ın 155 kg. olduğunu düşünürsek.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar