ninja 250 R yakıt tüketimi ??

apaçilere verirsen yaktırırlar adamlar rolantide dip gaz yapıp egzoz patlamaya çalışıyorlar :)
ninja'ya 7lt yaktırmayı başarabilen varsa Transalp'imin anahtarını hediye edeceğim :)

şehir dışı 3,5 - 4,5
şehir içi 4,5 - 5,5lt yakar ninja.

doğru kullanıldığında 400cc'lik bir motoru aratmaz.

cbr250 yakışıklı ekonomik bir motor ama sürüş zevki olarak ninja ile kıyaslanabilecek klasmanda değil.

Ben ninja ile 20 liralık ( son zamdan sonra yaklaşık 4 litre) 95 oktan alıp 98 km gidiyorum. zorlasam daha da gidecek belki ancak o kadara gerek yok. Var hesabını sen yap arkadaşım.

Ultra mega sakin kullanımda 4 litrenin biraz altını görmüştüm deneme amaçlıydı çok kastım yani. 3.5 litreye düşmesi bence imkansız. Makinenin keyfini çıkaracam dediğiniz zaman 5-5,5 litreyi çok kolay yakıyor.

keyifi de keyif ama hocam :)

20bin km'lere geldiğinde çok hoş bir motor sesi oluyor.

Daha önce cbr 250 vardı bende 6000km yol yapmıştım şuanda da ninja 250 var aralarında denildiği gibi ortalama 1 lt yakıt farkı var diyebiliriz. 8 litre yaktıran arkadaşlarıda cidden tebrik etmek lazım hani sürekli 10bin devir üzeri görmeli durmalı kalkmalı kısa mesafeli kullanılsa belki o da belki. Ayrıca oturuş pozisyonunun cbr'da daha rahat olduğu söyleniyor ama boyla ilgilimidir bilmem ninja bana daha rahat geldi pozisyon olarak. Fakat süspansiyon dersek ninja yolu daha çok hissettiriyor daha sert amortisörleri.

1 seneden fazla ninja kullandım ve agresif kullanım sonucu (8000 devir üstü) bir depo benzin ile hep 240 - 270 kilometre arası gördüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar