Nilay Dorsa… “MOTORSİKLET İSTİYORUM!”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23.Antalya Finike Festivali’nde sahne alan Nilay Dorsa "Kaskım var motorum yok artık bana bir motorsiklet almak farz oldu" dedi!

23.Finike Festivali’ne katılan Nilay Dorsa festivalin ilk gününde yat limanında gerçekleşen motorsiklet şenliğine katıldı.

Nilay Dorsa burada motorsikletlere binerek şarkılarını seslendirdi. Nilay Dorsa bir ara Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu?na "kask istiyorum başkanım" deyince Belediye Başkanı ertesi günü festivalde sahne alan Nilay Dorsa'ya motorsiklet kaskı hediye etti.

Nilay Dorsa bu jest karşısında "Artık kaskım var motorum yok artık bana bir motorsiklet almak farz oldu" diyerek seyircilere eğlenceli anlar yaşattı.

Yaptığı esprileri sahne showu ve şarkılarıyla antalyalıları coşturan Nilay Dorsa kırmızı kostümüyle de göz doldurdu.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• nilay_dorsa_kask.jpg
    nilay_dorsa_kask.jpg
    15.8 KB · Görüntüleme: 4,911
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motoru alıp benzini doldurup yola çıkıncada artçı ister herhalde..:bounce:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kim bu kiz diye ulu bilge google efendi hazretlerine basvurdum.
Fotograflarini görünce anladimki, o motor alinir.:bounce:
Hatta çoktan otelin önüne bir sürü motosikklet dizilmistir bile.:)

Motora ne hacet canım::gleam::

He bu arada abla biraz kepçeyim ayağıyla kulaklarını japon ile yapıştırmış ileri zekalı biridir.!!

Super Moderator
Magazin burada bile iş yapıyor.. :) Bu ne ilgidir böyle konuya...

Bu arada motoRsiklet kaskından (neyse ki bu kasket olmamış henüz) sonra umarım motoRsikletine de kavuşup, motoRsiklet sürer bir an önce.

E_N

motoru aldın , kullanmasını öğretmek var. ben google amcadan resimlerine Nilay Dorsenin baktımda ona 1 harf öğretmek için onun 40 yıl kölesi olacağımı fark ettim.

Geçen sene bi playboy güzeline S1000RR hediye etmişlerdi, o haberi hatırladım birden :p

motoRsiklet istiyosa alabilir 50 cc iyi bi başlangıç olur onun için.Ama önünde daha büyük bi sorun var çin mi japon mu :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar