nikelaj yardım

Arkadaşlar nikelajlı jantım , üzeri ıslak bırakıldığı için pas gibi küçük küçük lekeler yapmış ve jant eskisi gibi parlamıyor . Bunun bir ilacı varmı kremi falan . Nikelaj yada kromaj kaplatma dışında

envai çeşit nikelaj ve kromaj parlatıcı var hocam bi araştır en iyisi hangisiyse güzel bi ovalama sonucunda lekelerden kurtulucağına eminim:cat:

bende parlatıcı mevcut zaten benim amacım üzerinde ki pas ı kaldırmak alttakı madene ulaşmak

bendeki boza kıvamındaki krem bunu yapıyo zaten egzozda yada bu gibi yerlerde yapışıp sıcaktan oraya oturan zift ayakkabı lastiği ıvır zıvır ovalayarak söküyo ama pas üzerinde hiç denemedim:cat:

kavilden bahsediliyodu forumda belki o senin işini görebilir:silent:

bendeki boza kıvamındaki krem bunu yapıyo zaten egzozda yada bu gibi yerlerde yapışıp sıcaktan oraya oturan zift ayakkabı lastiği ıvır zıvır ovalayarak söküyo ama pas üzerinde hiç denemedim:cat:

kavilden bahsediliyodu forumda belki o senin işini görebilir:silent:

bir kutu kavil bitti ama fayda etmedi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben bu pas olayina çok güzel bir passökücü sivi buldum hiç ugrasmiyorsun sadece firça ile sürüyorsun tabii ellerimize dikkat etmeliyiz degdi an yakiyor 15dakika bekliyorsun bu kadar tertemiz oluyor :
images

motorumun Kromajlari yeni gibi hiç daha pas tutmuyor herkes yeni aldigimi saniyor.
Marka: HG Rust solver

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:36 AM ----------

Birde birkaç yerde okudum SOGAN pas temizlemek için birebirmis ne kadar gerçek bilemem ama denemekte fayda var derim, orta kesip pas üzerine sürülecekmis biraz bekleyip birkaç defa tekrarlanip silinecekmis.
sogan-kizartmasi-2.jpg

Youtube 'da anlatiliyor isterseniz bi bakin :
http://www.youtube.com/watch?v=RHaFFkeXOdw

bence sanayiye götür motoru, herhangi bir boyacıya. jantlara pastayı sürüp yaysınlar, sonra da spiralle üzerinden bir güzel geçti mi hiç bişeyi kalmaz. ışıl ışıl yanar jantın :cat:

slm.koçtaş ta METYLAN diye bir metal parlatıcı var tüpü 5.5 tl al temiz bezle ovala sonuç alırsın kanımca.

Sigara jelatinini paketten çıkarıyosun
Üzerine biraz cif döküp başlıyosun silmeye
Lekeler çıkınca en son parlatıcı ilede parlatırsın bişeyi kalmaz :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kola+sigara jelatini deneyebilirsiniz

jantları nasıl nikelaj kaplatırız peki ? kendimiz yapabilirmiyiz ? ybr'ye uygulasam mesela :cat:

Motosikleti
ZX12R
:cat:
bence sanayiye götür motoru, herhangi bir boyacıya. jantlara pastayı sürüp yaysınlar, sonra da spiralle üzerinden bir güzel geçti mi hiç bişeyi kalmaz. ışıl ışıl yanar jantın :cat:

evet katılıyorum pasta kesin çözüm..daha önce tarafımca denenmiştir:)

+100 :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar