nikahta kortej

merhaba özgür ruhlu insanlar 25.06.cumartesi saat 16 45te kağıtane evlendirme dairesinde nikahımız var ve 4levent metronun oradan yani evimizden evlendirme dairesine kadar kortej yapmak istiyoruz bu kortejde siz değerli arkadaşlarımızıda görmek isteriz hepiniz davetlisiniz.

Motosikleti
Hornet
Motorum o güne kadar servisten çıkmış olursa.Bende orda olmaya çalışırım..
Allah mutlu mesut etsin:)

Allah mutlu mesut etsin darısı bekar arkadaşlarımızın başına :) gelebilirsem ne mutlu bana

Allah Mutlu Etsinn = )) Kısmetse Ben Ve Saz Arkadaşlarım Ordayız = ))

merhaba özgür ruhlu insanlar 25.06.cumartesi saat 16 45te kağıtane evlendirme dairesinde nikahımız var ve 4levent metronun oradan yani evimizden evlendirme dairesine kadar kortej yapmak istiyoruz bu kortejde siz değerli arkadaşlarımızıda görmek isteriz hepiniz davetlisiniz.

Kardeş yapacağız kortej, şu an Edirne deyim diye açmadım topik, yapacaz san güzel bir kortej :)

Allah mutlu Mesut etsin

Ne güzel bir haber.Levent metronun orada saat kacta olacağız detaylı açıklama göremedim.eğer kortejin hareket saatine yetisebilirsem is çıkışında orada olacağım kismetse.saat kacta nereden hareket edilecek???

Ne güzel bir haber.Levent metronun orada saat kacta olacağız detaylı açıklama göremedim.eğer kortejin hareket saatine yetisebilirsem is çıkışında orada olacağım kismetse.saat kacta nereden hareket edilecek???

kardeş topiği daha tam şekillendiremedik ama maslakta benim dükkanın önünde önce güzel bir kokoreç partisi olacak muhtemelen

Bana yakın. Çok büyük bir aksilik olmazsa beni de sayabilirsinz. Mutluluklar dilerim bu arada.

Mutluluklar dilerim. Daha çok varmış. Ozamana kadar unutmazsam sizde hatırlatırsanız bend aranızda olabilirim. ( yanlış anlaşılmasın maksat kokoreç yemek : )

Allah bi yastıkta kocatsın :) trafikte arabaların önünü bi anda kapatmışsınız çok başarılı buldum :)

25 Haziranda ben oradayım, gelecekler isim yazdırsın.

1) Draggy ve Yasmin

Murat senide yazayım mı :)

Muhterem kokoreç yanında şalgam suyu da varmı kardeş...

kardeşim şalgamın ayranın lafı bile olmaz dostlarım yanımda olsun yeterki:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:50 ----------

25 Haziranda ben oradayım, gelecekler isim yazdırsın.

1) Draggy ve Yasmin

Murat senide yazayım mı :)

devrim kardeşim liste oluşturma işini takip edersen çok mutlu olurum ben net,e fazla giremiyorum anca akşamları bakabiliyorum.

kardeşim şalgamın ayranın lafı bile olmaz dostlarım yanımda olsun yeterki:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:50 ----------

devrim kardeşim liste oluşturma işini takip edersen çok mutlu olurum ben net,e fazla giremiyorum anca akşamları bakabiliyorum.
Merak etme dostum :)

Katılacaklar:

1) Draggy ve Yasmin
2) R_E_B_E_L ve Banu
3) ? ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar