- Konu Yazar
Yok abi uçup gitmek istiyor fazla gazda:queen:hayırlı olsun fazla gazı açma dikktli ol:mrgreen:
ha iyi küsüp gittiydim ben de![]()
Küsme lan şaka yapmıştım.Ama daha da yazma p.. ettin topiğimi
Yok abi uçup gitmek istiyor fazla gazda:queen:hayırlı olsun fazla gazı açma dikktli ol:mrgreen:
ha iyi küsüp gittiydim ben de![]()
BIYIKLI teşekkürler:rendeer:
ShowDown yaş 21.Biraz minyon tipliyim ama:queen:
Küsme lan şaka yapmıştım.Ama daha da yazma p.. ettin topiğimiale:
Teşekkür ederim dostum:cat:minyon tipli olman daha ii motora yakışırsın hayırlı olsun
Sağolun.Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin:cat:hayırlı uğurlu olsun gülegüle kullan
allah kaza bela göstermesin:cat::cat:
Belki de 2009'larda vardır dostum.Benim için hyosung olması enjeksiyonlu kanuni olmasından daha iyi:cat:tamam tamam
ya az önce sahibinden.com da gördüm 2009 model hyosung yazıyodu girdim baktım yeni enjeksiyon falan filan yazıyodu 2008 in aynı ilanına baktım yeni enjeksiyon yazmıyodu:silent:
Hayırlı uğurlu olsun, Güle güle kullan.
Teşekkürler dostum:cat:hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bele vermesin
iyi günlerde kullanmak nasip etsin :rendeer:
Sağol Celil kardeşim geç kaldın yaa:cat:
Sabah işim vardı abi görmedim kusura bakma artık benim yerime sen ıslat olur mu ?:queen:
ya yeter kardeşim göröemişin motoru olmuş anasayfadan düşürmüyor! olanı var olmayanı var ama demi ayıp yaa ayıp kınıyorum!!![]()
Darısı başına vasco.Sen aldığında senden çok ben yazcam o topiğe görürsün:queen:ya yeter kardeşim göröemişin motoru olmuş anasayfadan düşürmüyor! olanı var olmayanı var ama demi ayıp yaa ayıp kınıyorum!!![]()
hakkaten ha kana bularız bu topiki:queen:
Teşekkürler dostum:cat:hadi hayırlı olsun güle güle kullan
şimdi dikkat ettimde sol grenajdaki çatlağı gördün mü alırken ?