Nihayet motosikletim geldi :))))))

ayakkabı mı alıyonuz yaw küçük ile başla sonra büyük al :D aldın mı en güzelini alecen yoksa al sat kim uğraşır bea ...[/QUOTE

Ayakkabı olsa yine ii büyük alır seneyede giyersin :) ama bu motosiklet küçükten başlamakta fayda var her zaman sonra büyük ayakkabının insanın ayağından çıkıp fırladığı gibi motorda fırlaya bilir mazallah ::yanliss: yinede güle güle kullan ::biggrinn

Hayırlı olsun, kazasız sürüşler.

Ya hoca;senin nexus'un mu var.Geçen e5 de 140 gidiyorum,aynadan bi ışığın yaklaştığını gördüm.Aha dedim bi racing geliyo.Gele gele bide ne göreyim,nexus degil mi?Beni rahatlıkla geçti gitti arkadanda çok hoş görünüyodu hani.ben büyük scoter larda en çok nexus'u beğeniyorum.çok sportif duruyor.kardeş bu nexus lar kaç yapıyoki?güle güle kullan.

hayırlı olsun inşallah 2009 fuar sonrası bende monster ailesine katılacağım veya hypermotard...Ducati zevk makinası,tasarımın neo-klasiği vs...
Başlangıç için çok kuvvetli bir makine...zaten bu konuda yazılacak herşeyi yazmışlar.

hayırlı uğurlu olsun dileklerimle. inşallah kazasız belasız kullanırsın.

ducati pahalıdır kaça aldın :silent:

vaay be.:p ilk motorumun ducati olcağını rüyamda bile göremem ben heralde :) neyse nazar etmiyim şimdi belki benimde olur zamanla:)

kazasız güzel temiz yollarda kullanman dileklerimle :)

gecen bi topic kitlendi er-6n baslangıc motoru olmazms bayana bn olur demstim smd sen monsterla baslıosun allah yardımcın olsun ben bile yok diorum bu işe:p

kazasız belasın kullanman dilegiyle:rendeer:

GKN

gecen bi topic kitlendi er-6n baslangıc motoru olmazms bayana bn olur demstim smd sen monsterla baslıosun allah yardımcın olsun ben bile yok diorum bu işe:p

kazasız belasın kullanman dilegiyle:rendeer:

bandit i deler sölim, tipinden annadım , erdim artık bu işte:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar