Nihayet Huser Yaylası-Bulutların üstüne-08.06.2011

sonunda hava şartları ve yollardaki kar durumu müsait oldu ve bu gün Fatih hocayla Huser'e çıkma kararı aldık. Huser yaylası Ayder yaylasının kuzeydoğusundaki dağın en zirvesidir. rakımı 2400 civarıdır. biz bu gün biraz da yürüyerek 2700 rakıma kadar çıktık. ama manzaralar görülmeye değerdi. çok keyif aldık. iyi seyirler

bu rotamız:

harika fotolar hemşerim eline emeğine sağlık 10 numara gezi tapmısınız :cat:

Ooo! :cat: Parkurun zorluk derecesi yükselmiş ve ortaya müthiş görüntüler çıkmış.

Fatih hocanın motosiklet ehliyeti varmı? Ehliyeti yoksa almayı düşünüyormu?

Ehliyeti varsa hemen motosiklet almalı. Şayet ehliyeti yoksa hemen cakalaz'a

müracat etmeli.. ::eek:ku::

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yine güzel bir gezi yine çok güzel fotoğraflar. Bu doğal güzelliklere yakın bir coğrafyada yaşadığınız için çok şanslısınız vesselam...

teşekkürler ilginize.evet artık Kaçkar dağlarının zirvelerine doğru adım adım yaklaşıyoruz. belki 3500 m zirve bile yapabiliriz. yükseklerde muhteşem manzaralar oluyor.yakında buzul göllerine de gideceğiz. bakalım nasip.

fotoğraflar bu manzaranın belki çeyreğini ancak gösteriyor. herkesin bu zevki yaşamasını isterim. Fatih hocanın ehliyeti var, motoru da var ama izmir'de, getirmiyor, zaten balıkesir'e de tayini çıktı. ben Cakalaz'a bi kros motor aldırmam lazım en kısa sürede:)

fusuy cıkmıssın sonunda husere bölgenın en manzaralı yaylası bır taraf denız dıger tarafta gordugunuz daglar kackar sıra dagları ve besparmak dagları cok guzel tekerine saglık......bu rakımlarda bu aylarda karlar erken erimiş temmuz ayı cicek zamanı olur sanırım o zaman cok daha guzel olur yaylalar

abi harika yaa.. hatta harika ne demek fevkalade yemin ederim.. çok tebrikler harika gezi yapmıssınız..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah tekerinize zeval vermesin Yusuf kardeşim; beğenerek izliyorum gezilerinizi... Enduro ruhu budur; doğa + motosiklet... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar