Hayırlı olsun. Benim de listemdeki motorlardan birisidir
Bu arada bir dönem 80 sonu 90 başı gibi bir tarihlerde bunun cross modeli üretildi o medeli ne yaptıysam bulamadım. Bilgisi olan varmıdır.
oooo senin mobilet daha iyimiş.Şu bisiklete benzer şaselilerden olsa gerek.Keşke bende öyle eski bir kasa bulabilsem.Ancak toplamak hayli zor olacak sanırım.Merakla bekliyor olacağım.Hayırlı olsun. Bende heyecanımı paylaşayım1963 model mobylette buldum. Çekirge denen deposu sele altında olan, yavaş yavaş toplatıcam. Size de kolay gelsin.
Benim de mobylette'im var. Mondial Hyena 100 X :flower:
http://www.mondialmotor.com.tr/images/stories/hyena-x-galeri/001.jpg
oooo senin mobilet daha iyimiş.Şu bisiklete benzer şaselilerden olsa gerek.Keşke bende öyle eski bir kasa bulabilsem.Ancak toplamak hayli zor olacak sanırım.Merakla bekliyor olacağım.
Benimkindede Dellardo marka 15-15 karbiratör var.söylediğin gibi italyan silindir,piston sekmanlar var.bunlaında en ünlüsü gilardoni setler.birde ispanyol malı airsal silindir ve pistonlar var.bunlar çift sekmanlı,iyi çekiş sağlıyor fakat çabuk hararet yapıyor.sizin Antakya ya uygun olmaz.hayırlı olsun ilhami abi benimde aynı renk mobylette var şimdi yatıyor ama uzun zamandır binmiyorum...bir ara bakımını yaptım çok parçası değişti italyan malı 15-15 karbüratör taktırmıştım üzerindeki orjinal karbüratör 14-12 ydi malum yazın hatay kavruluyor aynı adana gibi sıcak oluyor satandart karbüratör den dolayı gazı açtığımda gaz yemediği için italyan malı karbüratör taktırmıştım...yanlış hatırlamıyorsam italyan malı piston,silindir ve sekman seti var diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam o parçalar kaliteli diye duymuştum...