Nihayet Benimde Mobylette'm Oldu :))

Hayrlı olsun çok temiz bi mobilet bulmuşsunuz bu kadar temizini taşrada bizler bulamazken sizin orada bulmanız büyük şans güle güle kullanın:rendeer: -EGELİM 43 12055 KM-

Hayırlı olsun. Benim de listemdeki motorlardan birisidir :)
Bu arada bir dönem 80 sonu 90 başı gibi bir tarihlerde bunun cross modeli üretildi o medeli ne yaptıysam bulamadım. Bilgisi olan varmıdır.

Birkaç sene önce İzmir'in Dikili ilçesinde cross bir mobilet görmüştüm ve çok temizdi.Sürücüsü amcaya satarmısın diye sorduğumuzda,adam sinirli bir şekilde kafasın iki tarafa doğru sallamıştı.Söylene söylene uzaklaşıp gitmişti.Belliki mobiletini çok seviyordu.:)

Hayırlı olsun. Bende heyecanımı paylaşayım :) 1963 model mobylette buldum. Çekirge denen deposu sele altında olan, yavaş yavaş toplatıcam. Size de kolay gelsin.

10 numara değil 20 numara olmuş bu valla. Süper alet. Güle güle bin abi. Plakalı ruhsatlı bulsak bizde alsak 1 tane.

Hayırlı olsun. Bende heyecanımı paylaşayım :) 1963 model mobylette buldum. Çekirge denen deposu sele altında olan, yavaş yavaş toplatıcam. Size de kolay gelsin.
oooo senin mobilet daha iyimiş.Şu bisiklete benzer şaselilerden olsa gerek.Keşke bende öyle eski bir kasa bulabilsem.Ancak toplamak hayli zor olacak sanırım.Merakla bekliyor olacağım.

ilhami abi güle güle kullan allah kaza bela vermesin çok temiz bulmuşsun aslında her eve çarşıda sürmek için bir mobilet lazım çok seviyorum her şeyini :D

Mobilette den sonra birde Peugeot 103 topladım :)
Maksat koleksiyon olsun diye:wiinkk:

:) biri necatiki durdursun, forumda en zevk aldigim kisimlarda birinci sira boyle guzelliklerin ortaya cikarilmasi, ikincisi ise test asamasi :)
Allah kazasiz surusler nasip etsin, hepsini en mutlu gunlerinde kullan.

Demek bir apaçi daha katıldı yollara..:) hayırlı olsun ilhami paşammmm

Benim de mobylette'im var. Mondial Hyena 100 X :flower:

001.jpg

80 li yıllarda kimde varsa bu mobiletten valla ona zengın gözüyle bakılıyordu .Abi ne günlermiş yaaa rüya gibi ve ben cok istememe rahmen asla alamamıştım iyi hatırlıyorum bunların resımlerı gecmişti elıme onlara baka baka uyurdum .Neyse güle güle kullan valla gayette hoş olmuş

İlhami abi çok güzel olmuş ellerine sağlık. :) Ben de siyah mobylette seviyorum.Bizim bir tane vardı.Arka 2 amortisörü de patlaktı.Mercedes gibi esnemekten gidemezdi. :) Çok güzel aletler.Seninki gibi bir mobylette yada bionik almak isterim doğrusu.Ama güzel ve orjinal olsun.

Kocaeli İl Temsilcisi
oooo senin mobilet daha iyimiş.Şu bisiklete benzer şaselilerden olsa gerek.Keşke bende öyle eski bir kasa bulabilsem.Ancak toplamak hayli zor olacak sanırım.Merakla bekliyor olacağım.

ilhami abi aklıma gelmişken söylemeyi uygun gördüm bizim burada motosiklet hurdalığı var ve komplesini 75 liraya satıyorlar, zibil gibi bir sürü mobilette , içlerinden her modeli bulursun emin ol o tarafa yolum düşerse senin için çekerim resimleri...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun ilhami abi benimde aynı renk mobylette var şimdi yatıyor ama uzun zamandır binmiyorum...bir ara bakımını yaptım çok parçası değişti italyan malı 15-15 karbüratör taktırmıştım üzerindeki orjinal karbüratör 14-12 ydi malum yazın hatay kavruluyor aynı adana gibi sıcak oluyor satandart karbüratör den dolayı gazı açtığımda gaz yemediği için italyan malı karbüratör taktırmıştım...yanlış hatırlamıyorsam italyan malı piston,silindir ve sekman seti var diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam o parçalar kaliteli diye duymuştum...

hayırlı olsun ilhami abi benimde aynı renk mobylette var şimdi yatıyor ama uzun zamandır binmiyorum...bir ara bakımını yaptım çok parçası değişti italyan malı 15-15 karbüratör taktırmıştım üzerindeki orjinal karbüratör 14-12 ydi malum yazın hatay kavruluyor aynı adana gibi sıcak oluyor satandart karbüratör den dolayı gazı açtığımda gaz yemediği için italyan malı karbüratör taktırmıştım...yanlış hatırlamıyorsam italyan malı piston,silindir ve sekman seti var diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam o parçalar kaliteli diye duymuştum...
Benimkindede Dellardo marka 15-15 karbiratör var.söylediğin gibi italyan silindir,piston sekmanlar var.bunlaında en ünlüsü gilardoni setler.birde ispanyol malı airsal silindir ve pistonlar var.bunlar çift sekmanlı,iyi çekiş sağlıyor fakat çabuk hararet yapıyor.sizin Antakya ya uygun olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar