Nice Yıllara mterayes26 (eray) :)

daha güzel seneler görmen dileğiyle.mutlu yıllar eray.

sagol ali abi tsk ederım

nice mutlu yıllara :rendeer:

yeni yaşında yeni motorlarla olursun umarım :mrgreen:

tskler bat_boy . hepimiz inşallah yeni yılda yeni motorlarla oluruz

doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceee.....

ali sagol cnm kardesım . teşekkür ederim

iyiki dogdun nice senelere :rendeer:

çok sağol kuyucadısı tsk ederim

nice mutlu yıllar

sagolun tskler

mutlu yıllar eray ilerki doğum günlerinde istediğin motosiklet'lere binersin umarım

sagol bora abi inşallah hepberaber yeni motorlarla oluruz önümüzde ki zamanlarda

sagol tskler ahmet 93

İyiki doğdun Eray abi :)
sagol tsk ederim kardeşim

Nice nice mutlu yıllara...:rendeer:

tsk ederim . caracalcılar sizleri çok seviyorum . bir kardeş gibi

nice mutlu senelere eray :rendeer: daha nice doğum günleri görmen dileğiyle kardeşim...

sagol abim benim çok tsk edıyorum . ben askerden döndüğümde sen dragstra 1100 ile bende vt 750 ile gezi yapmaya gideceğiz inşallah abi

Doğum günün kutlu olsun abi.Nice sağlıklı, mutlu, rüzgarlı senelere:rendeer:

sagol ömercik kardeş hepberaber sağlıklı yarınlara

seviyorum olm seni kerata :) delichooper'ci :) yaşlanıyon olm everek artık seni :p

işte bu topicin kahramanı sinan abi sana bunun jestini artık nasıl yaparım bilmiyorum . galiba senin rahat uyumanı sağlayarak değil mi :)

valla abi aganın eline su dökülmez daha seni yumruklamadık :d :) .

abi şöyle güzelinden doktor . mühendis , öğretmen . avukat bir kız bulursan haberim olsun hemen nikah yapalım . . . hayırlısı canım abim

nice yıllara abi mutlu yıllar .

sagal kawasaki dostum tsk ederim . kardeşim

nice yıllara sağlık dolu inş :rendeer:

inşallah arkadaşım inşallah bütün motosiklet tutkunları olarak . torunlarımızla turlara çıkmak ümidi ile

Erayy Bizi Diskoya Götür D.günü Hatrına Masraflar Senden Kızlar Senden :d Iyiki Dogdun Eray Sevioruz Seni Benim D.günü De Yaklasıo :d

vaaayyyy çakma eskişehirli kardeşim . olm bırak diskoyu sen . asıl sizin bana bir sürpriz yapmanız gerekiyordu ama nerdeeee . hala diskoya götür . kolumuza tak kızları oooh . sağol kardeşim tsk ederim . senin doğum günü ne zaman ? haber et önceden de gelirim . valla hedaye fln bekleme hiç alırım kolamı gelirim. motorun bir iki zımbırtısını hallettim cepler salık geziyorum

Son düzenleme:
oy oy oy... efenim doğum gününüzü en içten dileklerimlen kutlar,yeni yaşınızda mutluluklar ve kazasız sürüş temennilerimi sunmaktan gurur duyarım:cherry:

:rendeer: :rendeer: :rendeer:
Eraycığım nice sağlıklı, mutlu, bol km'lı, rüzgarlı, criuser'lı, yüksek vitesli

yollar ve yıllar seninle beraber yaşlansın ...:cherry: :rendeer:

Allah seni sevdiklerine bağışlasın.:cat:

Mutlu yıllar kardeşş.. Dahah daha daha daha daha uzuuunn ve dahha dahaaa dahhaaa nice mutlu yıllara :):)..

:bounce:Doğum günün kutlu olsun. Kazasız, belasız, sağlıklı, mutlu günler senin olsun...

Nice mutlu seneler geçirmen dileğiyle yeni yılın hayırlı işleri vesile eder inş.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar