daha güzel seneler görmen dileğiyle.mutlu yıllar eray.
sagol ali abi tsk ederım
nice mutlu yıllara :rendeer:
yeni yaşında yeni motorlarla olursun umarım :mrgreen:
tskler bat_boy . hepimiz inşallah yeni yılda yeni motorlarla oluruz
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceee.....
ali sagol cnm kardesım . teşekkür ederim
iyiki dogdun nice senelere :rendeer:
çok sağol kuyucadısı tsk ederim
nice mutlu yıllar
sagolun tskler
mutlu yıllar eray ilerki doğum günlerinde istediğin motosiklet'lere binersin umarım
sagol bora abi inşallah hepberaber yeni motorlarla oluruz önümüzde ki zamanlarda
Mutlu yıllar..
sagol tskler ahmet 93
sagol tsk ederim kardeşimİyiki doğdun Eray abi![]()
Nice nice mutlu yıllara...:rendeer:
tsk ederim . caracalcılar sizleri çok seviyorum . bir kardeş gibi
nice mutlu senelere eray :rendeer: daha nice doğum günleri görmen dileğiyle kardeşim...
sagol abim benim çok tsk edıyorum . ben askerden döndüğümde sen dragstra 1100 ile bende vt 750 ile gezi yapmaya gideceğiz inşallah abi
Doğum günün kutlu olsun abi.Nice sağlıklı, mutlu, rüzgarlı senelere:rendeer:
sagol ömercik kardeş hepberaber sağlıklı yarınlara
seviyorum olm seni keratadelichooper'ci
yaşlanıyon olm everek artık seni
![]()
işte bu topicin kahramanı sinan abi sana bunun jestini artık nasıl yaparım bilmiyorum . galiba senin rahat uyumanı sağlayarak değil mi
valla abi aganın eline su dökülmez daha seni yumruklamadık :d
abi şöyle güzelinden doktor . mühendis , öğretmen . avukat bir kız bulursan haberim olsun hemen nikah yapalım . . . hayırlısı canım abim
nice yıllara abi mutlu yıllar .
sagal kawasaki dostum tsk ederim . kardeşim
nice yıllara sağlık dolu inş :rendeer:
inşallah arkadaşım inşallah bütün motosiklet tutkunları olarak . torunlarımızla turlara çıkmak ümidi ile
Erayy Bizi Diskoya Götür D.günü Hatrına Masraflar Senden Kızlar Senden :d Iyiki Dogdun Eray Sevioruz Seni Benim D.günü De Yaklasıo :d
vaaayyyy çakma eskişehirli kardeşim . olm bırak diskoyu sen . asıl sizin bana bir sürpriz yapmanız gerekiyordu ama nerdeeee . hala diskoya götür . kolumuza tak kızları oooh . sağol kardeşim tsk ederim . senin doğum günü ne zaman ? haber et önceden de gelirim . valla hedaye fln bekleme hiç alırım kolamı gelirim. motorun bir iki zımbırtısını hallettim cepler salık geziyorum
Son düzenleme: