3 ay içine günleri söyle hemen ayırtıyom bilet lerini :queen::queen:yengenin haberi var dimi :queen:
sen merak etme orasını ben hallederim :queen:
3 ay içine günleri söyle hemen ayırtıyom bilet lerini :queen::queen:yengenin haberi var dimi :queen:
sen merak etme orasını ben hallederim :queen:
biletleri taratıp buraya koyarsınız artık![]()
zaten sen haberdar etmesende ben kesin söylerim rahat ol sıkıntı yapma kendine :queen::queen::queen:
halis abi biz 2 erhan olarak gitsek benide yollasana ben bakayım orda napacak gerçekleri göreyim![]()
sagol gerenk yok nasıl olsa oda izin alamaz hanımı göndermez onu
erhan kardeşim ailenle birlikte nice yeni yıllarının mutlu geçmesini dilerim:rendeer:
Abicigim cok tesekkur ederim insallah hep birlikte :rendeer:
aha buda içimizden söküp atamadığımız bir gardaşımızın mesajı
allah seni başımızdan eksik etmesin dünya tatlısı kankam ...iyiki varsın...sana gelen şer bana gelsin...yanaklarından öperim...yeğenimde başımızın tacıdır...selam ve sevgilerimle...Bezgin Bekir Mete Handro
yuh be kardeşim, cennete demi taksitle giricenonu alınca cennetin kesinlesecegini bilsem simdi gidip taksidine girmezsem neyim![]()
Bizde seni seviyorum gokhancıgım. insallah o guzel dileklerin hepimize nasip olur :rendeer:
Doğum Günün kutlu olsun..Sağlık ve neşe dolu yıllar dilerim...:rendeer:
yuh be kardeşim, cennete demi taksitle giricen![]()
ne oldu hani akşam aratcaktın yengeye beni yalanmı oldu senin ukrayna gezisi erhanım :mrgreen::queen: bilet tarihlerini vercektin bana
Erhan abi işin içinde sen olunca dogum günü topiği bile bitmiyor![]()
Erhan abi işin içinde sen olunca dogum günü topiği bile bitmiyor![]()
karambole dannnnnnnnnnnnnn diye bir ses gelmezse iyidir...
Sorma sevenim cokmus baksana abimizin bir tanesi ukraynaya gonderiyor sen simdi bu adamı bir omur nasıl unutursun :queen:
gelmez heralde orta![]()
bence de gelmez ortak ama ne olur ne olmaz...:queen:
seni sevmeyen ölsün olum...
eyvallah cemim benim senide sevmeyen ölsün be özellikle alper tim![]()