Ya bu motor süper görünüyor.. Beyazı var mı bunun ? Arada karşılaşıyorum güvercin gibi bişey. Alsam heralde karar veremem rengine. Kırmızıda güzel çünkü. :mrgreen: E şimdi siyahını da gördüm.İşim zor. :mrgreen:
Bu arada nazardan saklasın Allah... Kazasız belasız bin..
içimde ukte olan bir motorsiklet nexus 500 alıp almama konusunda defalarca gidip geldim.gt 250 r aldım son olarak ama yinede arada bir nexus mu alsaydım diyip duruyorum.alıncada yaa keşke gt 250 r mı alsaydım derdim.hiç kullanma fırsatını bulamadım.çok seri ve çok güçlü olduğunu duydum ama denemek nasip olmadı.r6 felan denedik ama bir nexus 500 sahibi tanıdığımız olmadı.eskiden deer 152 sahibi iken nexus'u benimkinin abisi diye görüyordumeğer zaman gelip r6 yada r1 sahibi olduktan sonra tekrar bir sermaye yapabilirsem şehir içi yada yakın şehirler arası için bir nexus 500 alacağım.yuvacık gezisinde ufak bir kaza geçirmiştin sanırım aman dikkat et.tekerin düz bassın :cat:
İtalyan motosikletleri mükemmeldir.Scooter zaten İtalyan işidir.Teknolojisine diyecek söz yoktur.Ve yakıt durumları süper dir.Benim motorum şu benzin fiyatlarında bile 15 kuruş yakıyor.İtalyanlara tekrar teşekkürler.:rendeer:
O zaman boya olmalı, çünkü nexux eminim. Uzun sözün kısası motorun çok güzel. Ama scooter sevenlere tabii..Ben bunu bi satayim bir daha scootera binmeyeceğim. :mrgreen:
Bende vakti zamanında çok niyetlenmiştim...
Ama ne biliyim daha önce skutır kullandıgımdanmıdır.. yada öyle sanıyodum.
Vites olsun istedim ne biliyim vites düşür,yükselt arada düşür,gazla,zorla falan...
Ama benimde illaki ilerde almak istediğim bi makine kendisi Allah kaza bela vermesin.. Yuvacıkda çok üzülmüştüm duruma hatta ön maşadan tutup kaldıranlardan biriydim inşallah bi daha yaşamazsın..![]()
kazasız belasız sürüşler...nice 6000 km leree...![]()
Sj's,Valla çok az hem scooter hemde hemen hemen cbf250 ile aynı yakıyor![]()
Sj's,Sorması ayıp kaç basıyor![]()
Motoruna kız gıbı bakmıssın Helal olsun
on tarafa cok hosuma gıttı
Nice 6000 kmlere :rendeer: