Bende varım ürgüpten arkadaslar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 ----------
ürgüpü neden atladın kardeş kapadokyann beyni ürgüptür oldu olacak ben ekleyım eglence içinde gece ürgüpte mola verın ürgüpte yaşayan vede eski bir dj olarak tavsiye ederım güzel mekanları var yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 ----------
merhaba nevşehir mt.ben sakaryadanım fakat babamın yeni işi dolayısıyla 2 aylığına nevşehire taşındık.gördüm ki nevşehir mt bayağı sessiz.halbuki burada adım başı 2 motosiklet görmek garanti.şu anda avanos'ta ikamet ediyoruz.eğer nevşehire ilk defa gezi için gelecek olan arkadaşlar varsa gezmenizi şiddetle tavsiye ettiğim yerler şunlardır.şu şekilde bir gezi raporu vermek istiyorum;
sabah kalktığınızda yapacağınız ilk iş göreme'den kalkan balonları görmek olsun.saat 06:30 gibi balonlar tura başlıyor.tüm kapadokyayı gezdiriyorlar.binmeseniz dahi izlemesi şahane.oradan hemen arkada kalan peri bacalarını gezmeye gidin.sadece peri bacaları değil değişik kaya oluşumlarıdsa görülmeye değer.aynı yol üstünde 2 km kadar sonra karşınıza küçük dükkanlar çıkacaktır.orada insan yerleşimleri başlıyor.kayadan oyma kiliseler evler camiler var.akşama doğru uçhisar'a çıkın ve orada gün batımının o eşsiz güzelliğine tanık oldun.ardından avanos'a gelip kaya oyması lokantalardan olan evranos'a gelip yemeğinizi yiyin.yemeklerden sonra sema gösterileri ve canlı müzikte olur.ertesi günde göreme ve zelve açık hava müzelerini gezin.zaten bu iki müze bir güne bedel
gezi yapacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler![]()
ürgüpü neden atladın kardeş kapadokyann beyni ürgüptür oldu olacak ben ekleyım eglence içinde gece ürgüpte mola verın ürgüpte yaşayan vede eski bir dj olarak tavsiye ederım güzel mekanları var yani