[Nevşehir - MT]

Hey millet nerdesiniz. Nevşehirde o kadar çokmotorcu var ama burda sesleri soluklarıçık mıyorlar..
canlanın biraz yaw :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
belki birgün birileri çıkar nevşehirden!! bekleyelim bakalım...:) (ürgüp've çevrelerinide bekliyoruz...

tuni,ferhat hayırdır baba kayseri mt bitti buraya mı geçtik?herkesin aklında aynı şey var heralde. nevşehir -ürgüp gezisi.....eh hayırlısı.

evet ayni sey var aklimizda sanirim :)
Ama nevsehirlilerde ses seda yok

nevşehir liler artık sesimizi duyun bak yazın geliyoruz :cat:kurban bayramınız mübarek olsun. Kayseri MT

nevşehirMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Forumdan Uzaklaştırıldı
kurban bayramınız kutlu olsun :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
Nevşehir MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

Ben varım ÜRGÜP'ten ama bu sitede üye olan arkadaslar yok.
Nevşehirde oysakı o kadar motorcu ınsan var...::pale:

merhaba arkadaşlar

kısmetse ağustos başı gibi yaz tatilimizi eşimle birlikte linkteki rotayı yapmayı planlıyoruz
bir gece de Nevşehir de konaklayacağız

mümkün mertebe çadırda olmadı pansiyonda yada otel de konaklamak istiyoruz
konaklayabileceğimiz yerler konusunda önerebileceğiniz ucuz temiz ve güvenli yerleri bekliyoruz

ayrıca gitmişken görmeden gelme diyeceğiniz yerler nereleridir

yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi yukarıdaki linkteki konuya bekliyoruz
geldiğimizde görüşmek üzere :)

herkese selamlar arkadaşlar
nasipse bende bu ay içinde eşimle beraber bi nevşehir ürgüp uçhisar gezisi yapacağım
eşim uçhisarlı
ilkdefa oraları göreceğim

Merhaba Nevşehir MT.ben sakaryadanım fakat babamın yeni işi dolayısıyla 2 aylığına nevşehire taşındık.gördüm ki nevşehir MT bayağı sessiz.halbuki burada adım başı 2 motosiklet görmek garanti.şu anda Avanos'ta ikamet ediyoruz.eğer nevşehire ilk defa gezi için gelecek olan arkadaşlar varsa gezmenizi şiddetle tavsiye ettiğim yerler şunlardır.şu şekilde bir gezi raporu vermek istiyorum;

sabah kalktığınızda yapacağınız ilk iş göreme'den kalkan balonları görmek olsun.Saat 06:30 gibi balonlar tura başlıyor.Tüm kapadokyayı gezdiriyorlar.binmeseniz dahi izlemesi şahane.oradan hemen arkada kalan peri bacalarını gezmeye gidin.sadece peri bacaları değil değişik kaya oluşumlarıdsa görülmeye değer.aynı yol üstünde 2 km kadar sonra karşınıza küçük dükkanlar çıkacaktır.orada insan yerleşimleri başlıyor.kayadan oyma kiliseler evler camiler var.akşama doğru uçhisar'a çıkın ve orada gün batımının o eşsiz güzelliğine tanık oldun.ardından avanos'a gelip kaya oyması lokantalardan olan evranos'a gelip yemeğinizi yiyin.yemeklerden sonra sema gösterileri ve canlı müzikte olur.ertesi günde göreme ve zelve açık hava müzelerini gezin.zaten bu iki müze bir güne bedel :)
gezi yapacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler :)

Avanos,Ürgüp ve Çalış Köyüne selamlar,Yarı çalışlıyım peder vasıtası ile :)

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar 2010 da hayallerimize çabucak kavuşmak dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar