Konuyu açan Brooklynn'i yakından tanırım işsiz kaldığım dönemde bana Decathlon'a girmem için referans olmuş ve iş görüşmesine çağırılmamı da sağlamıştır. Ara ara konuştuğum açıkcası sevdiğim çok samimi bir adamdır.
Yani bu konuyu reklam değil paylaşım amaçlı yazdığına da adım gibi eminim.
Söz konusu Network Marketing muhabbetine gelince hele Türkiyede durum açıkcası çok acımasızdır.
Yılmaz Erdoğan'ın benzer konuyu ele alan bir filmi vardı filmin adı "NEŞELİ HAYAT" bunlarda onun benzeri durumlar.
Onların ne olduğu şaşalı hayatının tabi ki çok büyük bir yalan olduğunu işin özünde tanımadığın adamların cebine para soktuğunu ve peşinde giden insanların da yaş ve statü durumlarını görünce cevabını kendime çok rahat verdim
Bende zamanında yaşça benden çok büyük ve kültürlü olduğunu inandığım bir amcaya inanıp Amway toplantısına gitmiştim 2011 de. Değerli pazar günümü ayırıp sinemaya tiyatroya acıyıp vermediğim parayı ay acaba içeride ne olacak diye düşünüp 30 tl ödeyip toplantıya girmiştim. Tabi ne avukatlar ne doktorlar ne amcalar ne teyzeler izledik orada büyük karton çekler vermeler üstünde küsüratlı rakamlar adamı sahnede zıplatıp başardııım diye bağırtmalar yakalara rozet takmalar eğitim cd'leri denetim kitapları arada 100 tl kaptırmalar falan. Tabi bunlar bana çok yapmacık ve samimiyetsiz geldiği için 40.dakikada notumu verip pazar günümü daha fazla orada harcamadım.
Bugün Amway'i bitirmeyen ülkenin network marketing adı altında bir süre daha Mega Holdings'e göz yummasında bence bir sakınca yoktur. Sonuçta aklı başında olmayan saçma salak maldivlerde görmediği devremülklere 200.000ler ödeyen varken Meganın yaptığına çok takılmamak gerekli.
Hani bir de şu kısım vardır. Kiminin de işine gelir.
Çevrendeki adamların cebinden $750 çekmen onun için sıkıntı yaratmayacaksa sende bu işi ciddiye alıp anlatabildiğin çevren varsa genişletirim diyorsan. verdiğin parayı geri kazanmak çok zor olmayacaktır. tabi bunu sürekli takip etmek için zamanını ayırman garip adamlarla da bir araya gelip gerekli gereksiz sohbetler yapmak ve beklenti düzeyini sıfıra yakın tutarsan mutlu olabilirsin.
Kontörlü hattınla ayağında ayakkabısı yokken Iphone 6 plus almak yerine buna para ver bari bir çok insan faydalansın
Kendine güvenin varsa yaparsın sonuçta $750 paradan bahsediyoruz.