Neremize takıcaz

Arkadaşlar bilindiği birinci köprüden nakit geçiş kalkıyor bu ogs nası geçicez karşıya bu ogs denen cihazı aldık diyelim neremize takıcaz geçerken elimizdemi sallıyıcaz yoksa ey devletin yetkilisi o köprüden araba kadar vergi aldığın motorda geçiyor nolcak o yolu kullanan arkadaşlar napıyor bi fikir şeyedinde bizde faydalanalım

Motorlara hala OGS vermiyolar, motorda KGS kullanmak gerekiyo.:cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
1. Köprü yani Boğaziçi Köprüsünde hiç nakit geçiş gişesi olmayacak. Sadece kartla ve OGS ile geçilecek, bu yüzden motor için mantıklı olan KGS kartıdır. Ama F.S.M. köprüsünde nakit geçiş gişsei olacak...

yahu arkadaşlar motorlar için OGS veriliyor ben kullananı gördüm ayrıca kolda taşınan cırtlı bir cep gibi şeffaf bi nane var onun içine koyuyorsun kısmet olursa bugün bende gidip alıcam ogs yi yani yok motor a vermiyoruz diyenler yalan söylüyor bilginiz olsun...

dostum bence köprüden geçme karadan dolaş hem köprü çok pahalı :queen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi ben her geçtiğimde kaçak geçiyorum :) şuana kadar hiç bişi olmadı valla :)
bi kaç yöntem göstereyim :)

1- Paralı geçiş için :- arabanın tam arkasında bekle adam parayı verecek öndeki şey kalkacak sen arabayla birlikte gidiyorsun araba geçmeden sen geçiyorsun zaten :) sonra yoluna devam et

2-Ogs nin oraya gelirken biraz yavaşla öndeki araba ogs den gectiğinde hemen arkasından takip et oradaki tı tıt ötecek sende onla birlikte geçecen :D heuhe böylece hiç bişi olmicak

kaskın üstüne yapıştırın :)

eheh diğer araçlar gibi ön camı kullanabiliriz.
ön camı olmayanlar bi el havada geçerler gişeden :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biz kuralları hiçe saydığımız için farklıyız ,MOTORCUYUZ.Boşverin .

motorları küçük olan arkadaşlar..köprünün başında otobüse binsin geçincede insin bölelikle 2 ytl ye geçmiş oluolar :p

benim ogs ewde duruyo ben kaçak olarak geçiyorum kamerada plakayı çekip otomatik olarak düşüyo!!!

baslik super gercekten :)
cbr1100xx nasıl yanı? kacak gectıgınde normal mı dusuyo yoksa cezalı mı dusuyor?eger normal ise ogs en mantıklısı ve tasımaya da gerek yok gibi ???
bide neden ogs neden kgs? hangisini almak lazım.
mıllet motorcuları yanlıs tanıyor dıyıp napalım dıye dusunurken bıde kacak mı gececez yapmayın ya olurmu oyle seyler:farao:

Benim bir tanıdık kgs kartını koyduğu bir kol cebi kullanıyor.Ama anlamadığım,rüzgarlığa bir ogs takılabilecekken neden kgs?Ayrıca bnm hatırladığım zamanında kgs ''motosikletler de rahat kullanır hemi'' diyerekten çıkartılmıştı?

KGS her kredi kartına uygulanıyor mu, yoksa illa Ziraat/Halkbanktan mı almak lazım?

öyle adamlar var ki ; plakayı kapatmak için mıknatıslı plaka kabı gibi birşey yapmış.Gişelere gelirken plakanın üştüne mıknatısı ile yapıştırıyormuş. Yakında seri üretime geçer sanırım arkadaşlar..!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar