Nerden lastik aliyorsunuz

Selamin aleykum benim pcx 2021 motorumun arka lastigi neredeyse bitik durumda lastikciden lastik siparis ediyorum bir bucuk aydir surekli yanlis geliyor diyor en son kendim siparis etmeye karar verdim internetten lastik siparis ettiginiz guvenilir bir site varmı

F54

satıcı puanı yüksek bir satıcıdan alabilirsiniz
ben daha cumartesi aldım enduro marketten bu vb sitelere bakınız

Daha bir kaç gün sipariş edip bugün elime ulaşan lastiklerimi altın elbiseli adamın lastik videosunda gördüğüm motolastik .comdan aldım. Aynı gün kargo çıkardılar ama sadece pirelli ve metzeler marka satıyorlar.

Lastikdeposu.com, bostancı buz motor ve hasanpaşa gkn motor'dan lastik aldım şimdiye kadar ve hepsinden de memnun kaldım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Lastiği motosiklet lastikçisinde taktırmak da önemli. Düzgün balans yapılmalı. Ben 4. Levent Buz Motor şubesindne michelin almıştım xmax'a.

Michelin lastik alacaksam yine aynı yerden alırdım, hem montajı da düzgün yapıyorlar.

Şimdiki motoruma metzeler alma niyetim var, motolastik.com'um montaj hizmeti veren yerden alacağım, montaj da orada düzgün yapılmış olur.
Kargo ile lastik gelse sonra onu taktıracak yer aramakla uğraşmayayım diye böyle yepıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar