Bugün Bmw CE 04 ile test sürüşü gerçekleştirdim , forumda modele özel konu varmı bakmadım izlenimimi şu başlığa yazıvereyim , 130 km menzili olan elektrikli bir taşıtın kullanım yeri elbette şehir içidir değil mi ? lakin motorun şehir içi trafiğinde berbat bir manevrası var , ön taraf o kadar ağır ki gidon gerçekten yoruyor , düşük hızlarda alçaktaki ağırlık merkezine rağmen uzun tekerlek arası mesafe nedeniyle aradan dereden geçmek ciddi tecrübe istiyor , İstinye Borusan'a inen virajlı yolu 100 km hızla döndüm ama virajda da keyif alamadım , motorun keyifli olduğu tek şey akselerasyonu , 120 km ye kadar 0 dan yahut herhangi bir hızdan kesintisiz o kadar güzel ivmeleniyor ki şehir içi olumsuz yönlerini unutup keyif alıyorsunuz ve her boşlukta bunu yaşamak istiyorsunuz

ha birde ışıklarda falan durunca motorun ilginç gelen dizaynı çok dikkat çekici bakışlardan belli , motoru ilk gördüğümde bu nasıl bir sele çok rahatsız hissettirecektir diye düşünsemde konforu şaşırttı , motorun ergonomisi iki metre boyunda birine bile gayet konforlu gelecektir , ayak mesafesi vs mükemmel , ayarlarını kurcalamadım ama dik bir yokuşdan bile inerken müthiş rejenerasyon yapıyor gaza dokunmazsanız duracak seviyede yavaşlıyor , 475bin tl ye alınır mı ? şehir içi ulaşım amaçlı bence alınmaz ama akselerasyon keyfi için alınıp hafta sonu 100 km falan gazlanır , bunun için 475bin veren adam yakıtı dert etmez yahu diye düşününce gidip S1000XR almak çok daha mantıklı geliyor..