nerde bu adam dıye kımse merak etmedımı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok geçmiş olsun atilla, çok ucuz atlatmışsın.. ama kardeşim değer mi bir kola şişesi için bu tip olaylara... alttan alsaymışsın, kola şişesini yere atmasaymışsın daha mı kötü olurdu yani...

böyle sudan sebeplerden insanların yaralanmasına, birbirini öldürmesine hiç anlam veremiyorum çok yazık gereçten de.. kim bilir sevdiklerin ailen nasıl üzülmüştür.. onları üzmeye değer mi ki...

neyse tekrar çok geçmiş olsun, umarım bir daha böyle birşey başına gelmez..

çok geçmiş olsun atilla, çok ucuz atlatmışsın.. ama kardeşim değer mi bir kola şişesi için bu tip olaylara... alttan alsaymışsın, kola şişesini yere atmasaymışsın daha mı kötü olurdu yani...

böyle sudan sebeplerden insanların yaralanmasına, birbirini öldürmesine hiç anlam veremiyorum çok yazık gereçten de.. kim bilir sevdiklerin ailen nasıl üzülmüştür.. onları üzmeye değer mi ki...

neyse tekrar çok geçmiş olsun, umarım bir daha böyle birşey başına gelmez..

dostum olay kola şişesi muhabbetınden 2 gun sonra oluyor.eleman allah kıtap küfür etti bende saldırdım saglam birkaç tane attım ama bıçagıda yedım gormedım gorseydım olay daha farklı olurdu neyse kapandı gitti.ben şimdi iyiyim saol :cat:

heheheee erman adamım ameliyattan 8 saat sonra pindim yine motoruma iyi dileklerin için teşekkür ederim:queen::queen:

e oha desem bana kızmazsın herhalde abı bende tekrar bınecegını bılıyordum ama bu kadarda degıl neyse sen ıyısın ya gerısı onemlı degıl :cat::cat: hastanede cıcek yollıyamadık bununla ıdare et:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorda bişi varmı paşam :p

Motosikleti
Dl650vstorm
çok geçmiş olsun kardeş verilmiş sadakan varmış sinop gibi sakin biyerde böyle bir olay hayret vallahi .bu arada polis yakaladımı?.................leri cezasız kalmasın yav .allah korumuş ne diim ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.

e oha desem bana kızmazsın herhalde abı bende tekrar bınecegını bılıyordum ama bu kadarda degıl neyse sen ıyısın ya gerısı onemlı degıl :cat::cat: hastanede cıcek yollıyamadık bununla ıdare et:rendeer:

teşekkür ederim ermancım asıl amelıyat haneye almadılar arkadaslardan bırı girebilseydi ordakı makara daha başkaydı :queen:

Motorda bişi varmı paşam :p

yok motorda sorun yok tertemiz :p:queen::queen:

çok geçmiş olsun kardeş verilmiş sadakan varmış sinop gibi sakin biyerde böyle bir olay hayret vallahi .bu arada polis yakaladımı?.................leri cezasız kalmasın yav .allah korumuş ne diim ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.

elemanın defterı yeterınce dürüldü ya teşekkür ederim:cat:

Son düzenleme:
abi geçmiş olsun ya şimdi gördüm abi sende bıçak darbesi ters tepki yapıyor heralde doktorları bilem güldürmüşsün

geçmiş olsun biraz altan almak lazım çok dikkatli olalım arkadaşlar kazasız belasız sürüşler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar