geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlanırsınız
çok geçmiş olsun atilla, çok ucuz atlatmışsın.. ama kardeşim değer mi bir kola şişesi için bu tip olaylara... alttan alsaymışsın, kola şişesini yere atmasaymışsın daha mı kötü olurdu yani...
böyle sudan sebeplerden insanların yaralanmasına, birbirini öldürmesine hiç anlam veremiyorum çok yazık gereçten de.. kim bilir sevdiklerin ailen nasıl üzülmüştür.. onları üzmeye değer mi ki...
neyse tekrar çok geçmiş olsun, umarım bir daha böyle birşey başına gelmez..
gecmıs olsun en kısa surede motorla turlara baslamadan dılegıyle tekrar gecmıs olsun
heheheee erman adamım ameliyattan 8 saat sonra pindim yine motoruma iyi dileklerin için teşekkür ederim:queen::queen:
e oha desem bana kızmazsın herhalde abı bende tekrar bınecegını bılıyordum ama bu kadarda degıl neyse sen ıyısın ya gerısı onemlı degıl :cat::cat: hastanede cıcek yollıyamadık bununla ıdare et:rendeer:
Motorda bişi varmı paşam![]()
çok geçmiş olsun kardeş verilmiş sadakan varmış sinop gibi sakin biyerde böyle bir olay hayret vallahi .bu arada polis yakaladımı?.................leri cezasız kalmasın yav .allah korumuş ne diim ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
teşekkür ederim ermancım asıl amelıyat haneye almadılar arkadaslardan bırı girebilseydi ordakı makara daha başkaydı :queen:
yok motorda sorun yok tertemiz:queen::queen:
tahmın edebılıyorum amelıyathanenın durumunu , doktorlar isyan etmıstır :queen::queen:
ne isyanı adamlar gülmekten dikişi 1 saatte dikebildiler:queen::queen::queen:
isyan derken bende onu kestetmıstım:mrgreen:
abi geçmiş olsun ya şimdi gördüm abi sende bıçak darbesi ters tepki yapıyor heralde doktorları bilem güldürmüşsün
saol naber nasıl gıdıyo :queen::cat: