neon lambalar yasalmidir

iki gun once motoruma iki adet kirmizi renk colormatik neon lamba taktim.
neonlari pek kullanmiyorum ama trafik kanunlari acisindan uygunsuzmudur bilmiyorum.bilgisi olan arkadaslar...tesekkurler.

yasak olduğunu biliyorum.. Çünkü benm arabama takılıydı polisler söktürdü 52 YTL de ceza yazdılar :pr:

araçta yapacagın her türlü değişiklik.. elektrik motor ve dış görüntü herşey yasa dışı araçlarımıza taktıgımız oto anfileri bile yasa dışı..
yapıştırdığımızı sticker lar bile

büyük firmalar araçlarını süslerken (sticker olarak) bunları ruhsatlara işlerler..

ruhsattada " xxx logosu" diye geçer..

ozaman arka ve yan çantalar hatta koruma demirleri onlarda yasa dışı

Valla ilk defa duydum.Ben simdi loga yapistirsam gidip ruhsatami isletcem:) Enteresan bisey, gerci burasi Turkiye burda hersey olur.Cnm ulkem.Seviyorum seni :)

Arkadaşlar çok özür dilerim şimdi araştırdım.Cezası 52 ytl cik:cherry:
Ama canım polisten polise değişir bu, adam karısıyla kavga etmiştir yazar cezayı:cherry:

Arkadaşlar çok özür dilerim şimdi araştırdım.Cezası 52 ytl cik:cherry:
Ama canım polisten polise değişir bu, adam karısıyla kavga etmiştir yazar cezayı:cherry:
yapma yaw 52 ytl de cokmus valla ben ayri anahtar taktim neon icin ama umarim polis farketmez:pale:

Aracımızın cinsi ne olursa olsun yapılacak bütün değişiklikler yasaktır.Kanunda yeri yoktur arkadaşlar.Motorda,elektrik sisteminde veya karoserinde herhangi bir değişiklik yapmak yasaktır.Yapanlar hakkında para cezası uygulanır.Hatta ve hatta polis amca biraz sinirli ise 'hemen sök yoksa aracı bağlarım' bile diyebilir buna hakları var...

Bence neonlar görüntü kirliliği oluşturuyor. Çok isteniyorsa aksesuar olarak kullanılabilir belki ama asıl far ve sinyallerin yerini almasına tamamen karşıyım.

Ruhsata işletmezsen Cezayı yersin ve zaten Neon Dikkat çeker yani adam seni çevirmese bile sırf onu gördüğü için çevirir tipine bile bakarak isterse ceza keser uğraştırır sana takar....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar