Nemrut dağı gezisi..

Gecmis olsun,guzel bir gezi olmus, simdi nasilsiniz, biran once eski sagligina kavusursunuz, tpehan beldesinden sonraki fotografta, nemrut 19km (altinda hangi dilde yaziyor 19)

çin ce veya japonca yazıyor ikiside biri birinin aynı olduğundan hangisi bilemiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------

geçmiş olsun.tez zamanda iyileşirsiniz umarım.

Teşekkür ederim yörük çok şükür iyiyim, omuzumda birazcık sıkıntı var oda sorun değil, zaten bugün bir Gaziantep'e gezi yaptım sıkıntı yok şükür...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

Muzaffer senin motoru bu gün Gaziantep'de Radyo amatörlüğü için sınav yapılan okulun kapısında gördüm,ama rastlaşamadık, 73's TA5ASA

Evet sınav için gelmiştim, keşke rastlaşabilseydik nasip, haziran 8 de Mersine bir gezim var büyük ihtimalle o bölgeden geçecem inşallah görüşürüz.

Geçmiş olsun..

Müze kart çıkarın arkadaşlar, öğretmenlere öğrencilere indrimli yıllık 15 lira. İndirimsiz hali ise 30 lira. 15 lira verip aldım 7-8 aydır bir çok yere ücretsiz girdim.. Kart olmadan geçmek istesem 150 yi bulmuştu.. Aklınızda bulunsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar