"...nefes aldık..."

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu akalteke,nereden buluyorsun bu kadar enerjiyi,bravo doğrusu.Ben evde miskin miskin otururken sen yine bir yerlere sefer eylemişsin.Resimler için de teşekkürler.Motorlar yakıyor hani.
Bu arada Şamlar köyü ne tarafta,nasıl gidilir,nesi meşhurdur?Biraz bilgi verirmisin?

İşte böyle motorcu olmak lazım.!:cat: :rendeer:

HEYYY MİLLET.!görüyorsunuz.MOTORUN HAKKINI VERİN HAKKINI:wiinkk:

abi burası neresi ya güneşin batımı harika valla canımı çektirdin hee

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Paylaşıma teşekkürler böyle manzaralarla bizde bir nebze nefes alıyoruz. Hele o çeşmeden bende su içmiş kadar oldum en sevdiğim şeydir tatlı yorgunluk ardından su içmek soğuk soğuk el yüz yıkamak. :)

vay tamer baba ne güzel geziyonuz.
tabi motor var gezersiniz..
biz araba ile tırmalıyoruz. kıskandım valla

Tamer abi valla enerji... Billa enerji... Bana diyosun da vampir gibi diye... Sen benden de betersin... Enerji konusunda :queen:

abi ayıp be birde bana eküri diyorsun beni almadanda gidiyorsun,darıldım birdaha gelirsem senle kampa veya geziye.

abi ayıp be birde bana eküri diyorsun beni almadanda gidiyorsun,darıldım birdaha gelirsem senle kampa veya geziye.

yok engin sen ikimizinde aklındaydın aradıkta sen meşkuldun ve o gün zaferle ben biraz derteleştik. o kadar senlede gideriz sorun değil
zamanı söyle yeter

karakartalmir ayıp etmişler bence de. hehehehe

tamer sana diyeceğim şeyi msn de dedim ayıp kardeşim hem gelemeyceğimi biliyon hemd e çağırıyorusun alceğin ossun

cık cık cık birde ayçiçeği ÇALDIK diyorlar kötü örnek oldunuz şimdi bana dalıyorum yan bahçeye:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar