Need For Speed Underground Max Speed 379.5 Km/h

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Dün akşam kardeşim bilgisayar oynarken yanına doğru yaklaştım kendisinin ve benim oyun bitirdiğim underground 2 de tekrar oyun açmış olduğunu gördüm

Çok tur bi yolda hız yapmaya çalışıyodu gözüm ibreye takıldı bi ara 382 km/h hıza ulaştı ancak bunu videoya çekemedik tabi

bizim çektiğimiz videoda ise 379.5 km/h hıza ulaşıyordu kardeşim 1994 doğumlu ve oyunlara karşı bir yeteneği var bence bu videoyu kaçırmayın :cat: :cat: :cat:

http://rapidshare.de/files/23865464/NFS_MAX_SPEED_379_KMH.AVI.html

Harbi bende çok oynadım bu oyunu hiç bu kadar hız yapamadım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ona benzer bişi su anda yanımda oturuyo :queen: daha yası 4 ve tmamen Bilgisayar manyağı su anda oyun hastası ilerde babasına ceker Bilgisayar manyağı olur cıkar valla bu yeni nesil fazla sağlam bi şekilde bileşim teknolejisinde usta olacak diyeyim size :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bu oyun yüzünden kafamda klavye dağıttım yapmayın:mrgreen:

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Zaten herkesin bu oyunu sürekli oynadığını biliyodum o yüzden video olayına falan girelim dedim bizim ufaklığa bende bu oyunda oyun bitirdim ama kesinlikle bu kadar hıza ulaşamadım hatta bizim ufaklığın hız yaptığı yerde ondan sonra tekrar tekrar denedim yinede yaklaşamadım bile o hıza bu yeni nesil harbiden bilgisayar konusunda özellikle tabiri caizse PC Kopat yanii:mrgreen:

demmekki herkezde far bitane bende de var ordan biliyom bizimkide 93 dogumlu yeni nesil manyaq ben bunu goruyom:p benim kıramadıgım rekorları kırıyo bakacaz belki ileride geçer bizi :)

Most Wanted'da 390 yapan aracım var (tamamen unique Carrera GT), U2'de denemedim hiç.

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Mostwanted underground un yanında çok kötü bi oyun yaa nasıl gittiğin belli olmuyor kasarsan her virajı rahat alıyorsun hiç zor değil walla ben pek beğenmediğim için bilg. yükletmedim

H@S@N' Alıntı:
Mostwanted underground un yanında çok kötü bi oyun yaa nasıl gittiğin belli olmuyor kasarsan her virajı rahat alıyorsun hiç zor değil walla ben pek beğenmediğim için bilg. yükletmedim
undergroundta sıkıyor be abi hep aynı pistlerde dönüyosun işte

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar