Nedir Bu sorun?

Merhaba arkadaşlar dün motorumun hava filtresini bujisini ve yağını deiştirmiştim.Yanlız farklı bi sorunum bu değiştirdiklerimle çözülmedi.Sorun Motoru sabah çalıştırdığımda marş yapmıyor uzun süre sonra zor bela çalışıyor elden marşla.havalarda sıcak böle geç çalışma yapmıyordu..Stop ediyor..Ayrıca yoldayken tümseğe çıktım hızlı yada indimde motor 10 Km yol yaptığım halde aniden stop etti.tekrar marş edip park ettim yani Neden böle sizce?Sabah sabah gerildim ya:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
8000 km civarlarındaysa Subab ayarı yaptır.

6945 Kmde Şuan.Rolantimi düşük yoksa anlamadım Ondan mıdır? çalışırken titrme yapıyor bide

Umarım Rolantidendir Çünkü Deli oldum ya..İnsanın canını sıkıo Her dakikada servise tamire gitmek sıkıo İnsanı.Gidiyim rolantiyi yükselttireyim deneneyim bi.Geç ısınıo marş yapmıo,Stop edio! Ve titrio ısınırken

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Söylediklerinin hepsini yaşadım,hatta rolanti ayar vidasını yalama yaptım.
Hemen subab ayarı yaptır.Ben kendim yaptım.Egsoz subabı uzamış tam kapanmadığı için oluyormuş.Ayardan sonra marş düğmesine parmağımı koydu-ğumda çalışır hale geldi.

Benzin kablosu çukura girdiğinde amortisörün arasına girip sıkışmış olabilir :)
Bikaç müşterinin başına gelmişti uzun süre deli olmuştuk bulana kadar.

Söylediklerinin hepsini yaşadım,hatta rolanti ayar vidasını yalama yaptım.
Hemen subab ayarı yaptır.Ben kendim yaptım.Egsoz subabı uzamış tam kapanmadığı için oluyormuş.Ayardan sonra marş düğmesine parmağımı koydu-ğumda çalışır hale geldi.

anladım Benimde öyle olmuş olabilir ozaman..Sabahları bu yaz gününde dahai çok zor marş yapıo özellikle birkaç gündür..Bide çekiştende düşmüş gibi sanırım

peki motorcular subap ayarlarını ne kadar a yaparlar? pahalımıdır? ön bilgi lütfen?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar