- Konu Yazar
Beni yolda görebilen araca helal olsun ne diyim başka....
1100 cc bendede olsa aynını derdim
Beni yolda görebilen araca helal olsun ne diyim başka....
1100 cc bendede olsa aynını derdim![]()
eyvallah kardeşim mesele aslında hız değil inan makine büyük olmasa zenon far olmasa egsoz olmasa bu hıyarlar kesinlikle fark etmezler ve kaale de almazlar....örnek cbf 150 tarzı motorlara hem dikkat etmiyorlar hemde kıl oluyorlar....hele scuturlara hepten kıl oluyorlar...neden dersek bilinçli sürücüler maalesef çok az....kurye arkadaşlarımızında motor kullanma kültürleri de biraz sıkıntıya sebep oluyor,iş yetişsin diye kendileri devamlı riske atıyorlar vs....sonuçta biz dikkat edip biz fark edelim derim karşı tarafın insiyatifine kalırsak moku yedik....
Özellikle büyük araçlardan sakının derim kamyon otobüs minübüs vs mümkünse uzak durun özellikle kör noktalarından ve kesinlikle risk almayın...Küçük cc li motor kullanan arkadaşlar otoban yada çevre yolu gibi yollarda mümkünse bu tür araçlardan uzak dursunlar çünkü onları sollamaları ve geçmeleri cc yüzünden çok zor olacaktır....
Ve bence başlangıç hariç 250 cc altında motor kullanmak tehlikeli....bizim için lazım olana hız aralığıda aslında 80-170 arası bizi her türlü şeyden kurtarır....özellikle 250 cc makinelerin ivmelenmeside iyidir ve çoğu zaman trafikte yeterli oluyor....
e bu mantıkla scooterla 250 cc altı hiç üretilmesin ya da ithal edilmesin o zaman!
bence kullanım yerleri farklı olduğundan bu yorumu yapmış arkadaş..
50cc ile e-5 te sol şeride geçmeye çalışan insanlar olunca böyle oluyor malesef..