Neden racinglerin tek farı yanıyor ?

ya arkadaşlar çok lüzumsuz bi soru olabilir ama gercekten bilmiyorum ve merak ediyorum

çoğu zaman racing motorları gördüğüm de farların teki yanıyor teki yanmıyor

hondanın tanıtım filminde bile böle

bunun sebebini söyleyebilirmisiniz
şimdiden teşekkürler.............

normalde ikiside yanıyorr sadece sis farlarında tek yanıyo oda bi karizma veriyo o kadar yoksa uzunlarda ve kısalarda çift yanıyo diye biliyorummm

kontağı açtığınızda avrupa standartları gereği artık farlar sürekli yanıyor.ikinciside belki sürücünün kontrolünde olabilir

evet nedenleri böyle de harbi tek lamba patlak gibi duruyo yani estetiğin içine ediyo lambaların üst üste olması gerek hyosungdaki gibi mesela onda bi acayiplik göze çarpmıyo

yok beaaa karanlıktan bakan kedi gibi çok agresif bi görüntü veriyoo ne patlak lambasııı bence çok güzelll hyodaki lambaaa yaratık gibi görünüyoo hoında far olarak çok ii yani eski kasaaa

GKN

oprik far lar kullanıldığından beri böyle
ama eski makinalar da böle deildi..

arkadaşlar kusura bakmayın ama net bi cevap alamadım anlayamadığım şey tek far güzel görünüyor die motora ayrı bi düğme falan mı koymuşlar yada sis farı tek mi yanıyor ??

Bu bir tahmindir çünkü hiç racing motorum olmadı.

Bence tek yanan tarafta w düşük bir ampul olmalı çünkü farı içini aydınlatacak kadar yanıyor görünür olmakla bi alakası olabilir mi?

honda,nın farı kontağı açtığınız zaman otomatık olarak tek yanar.uzunları yaktığınız zamanda diğer farda yanar.yanı ıkısı bırden yanar.çoğu zaman banada tek farın yanmıyo ampülü patlamış diye çok uyaran oldu ama sistem böyle...

yani kısalar da tek uzunlarda çift lamba yannıyor buradan anlaşılan bu

doğrumu..??

niye öle olduğunu ben buldunm galiba

dikkat çeksin diyedir

bakın öle olduğun için kaç kişinin dikkatini cekmiş :mrgreen:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
kısa far=tek yanar
uzun far= çift yanar

honda,nın farı kontağı açtığınız zaman otomatık olarak tek yanar.uzunları yaktığınız zamanda diğer farda yanar.yanı ıkısı bırden yanar.çoğu zaman banada tek farın yanmıyo ampülü patlamış diye çok uyaran oldu ama sistem böyle...

Evet bana da çok karışan oluyor. Gündüz giderken FAR YANIYOR diye arkamdan bağıranlar bile var. "Size ne kardeşim far benim değil mi ister gece yakarım ister gündüz." :p :p :p

kısa far=tek yanar
uzun far= çift yanar

En kısa cevap... :mrgreen:

kısa far=tek
uzun far=çift yanıyor özelliği honda suzukı yamaha tüm racingler için gecerlimi

birde sadece racinglerdemi yoksa iki farlı olan bütün motorlar için gecerlimi??

Kısa lar tek uzunlar çift farı temsil ediyor :) öLe yapmışlar Japan lar iştee :) Hatta cbr 125 in 2007 si de aynı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar