Aklım şu tricityde kaldı ama yeni çıkan hiçbirşeye atlamamak gerekiyor ben onu anladım.
Pcx e 8.200 lira verene kadar sıfır pulsar 2 el cbr 250 2 el wolf 250 alınır
bazı forumlarda Pcx 150'nin Pcx 125'ten daha az yakıt tüketiminin olduğunu okudum.Yakıt tüketiminden ziyade hız limitlerini merak ediyorum Pcx 125 118km/hız yapabiliyormuş sonra devreye hız kesici giriyormuş aynı şekilde pcx 150'de bu hızla sınırlıymış.Pcx 150 alıcaksam 130km/hız çıkabilmeli bence ki bir fark oluşsun. Pcx 125 veya 150 kullanıcıları son hız olarak(top speed) kaç km/hız yaptılar merak ediyorum.pcx 125 alıpta pcx 150 de gözümün kalmasınıda istemiyorum.Siz beni anladınız bence :cherry:
bazı forumlarda Pcx 150'nin Pcx 125'ten daha az yakıt tüketiminin olduğunu okudum.Yakıt tüketiminden ziyade hız limitlerini merak ediyorum Pcx 125 118km/hız yapabiliyormuş sonra devreye hız kesici giriyormuş aynı şekilde pcx 150'de bu hızla sınırlıymış.Pcx 150 alıcaksam 130km/hız çıkabilmeli bence ki bir fark oluşsun. Pcx 125 veya 150 kullanıcıları son hız olarak(top speed) kaç km/hız yaptılar merak ediyorum.pcx 125 alıpta pcx 150 de gözümün kalmasınıda istemiyorum.Siz beni anladınız bence :cherry:
Önemli olan o hızları görmesi degil o hızlarda rahat gitmesidir yokusları bayırları var bunun düsük cc yi sıkıstırirsan baya yakar kazın ayagının öyle olmadıgını zamanla anlarsın miş muşlarla o iş olmaz o hızları istedigin zaman göremessin 8.500 tlni kenefe baglama bana sorarsan 250 cc den basla .
ikisi de skuter rahatlığı sunmaz ki... soru basit ve hangisi?
ben olsam 150 lık alırdım neden dersen bizim millette herşeyin son çıkanını alma merakıdır fiyat farkı önemli değildir yarın bi gün satmaya kalk bu önce çıkan mıydı sonra çıkan mıydı derler. şimdi bin lira fazla verecek paran varsa bin lira fazla ver. sattığın zaman geri gelecek nasılsaaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------
pcx te son hız takılan bir çip ile ayarlanabiliyormuş..
ikisinide kullanan biri olarak şunu soylerım ıkısıde aynı ama eskı 125 ler gorunum olarak daha güzel... ve güç farkı yok denecek kadar az..
aklım kalacağına pcx 150 aldım eylül 5'e kadar elime geçicek inşallah hayrılısı olsun artık![]()
Katılmıyorum , çalıştığım mekanda 6 ay önce alınan pcx 150 daha 1 hafta önce satıldı.Sebebi yakıt değerlerinin üstün olması.