neden motosiklet.net i seviyorum

1- Saygılı ve paylaşmayı seven düzeyli bir forum.
2- Bana motor alma kararını verdirten bir forum.
3- Her türlü bilgiye ulaşabileceğim bir forum.
4- Dört yok. :cherry:

Motosiklet.NET

Net işte. Sahtesiz, yalansız, dostça, yürekli, yardımcı, mütevazi, ... güzelliklerle dolu insanların genelde sanal başlayan, gezilerde ve forumlarda kaynaşan, paylaşımcı ... DOSTLARIN bir arada bulunduğu, çoğumuzun ana sayfası olan mümtaz bir site olduğu için seviyoruz ve fırsatımız olduğunca değil, fırsatlar oluşturarak buradayız. :rendeer:

seviyorum işte varmı diyeceğin seviyorum işte var mı diyeceğin rınrın dımdıdımdım rınrın dımdıdımdım :mrgreen:

Moderatör (forrap)
Bağımlılık yaptı bırakamıyorum vallaha :p Aslında üye olurken uyarı olarak bildirilmesi lazım bağımlılık yapar diye :p Arkadaşların evde kaldım bu gece sabah direk internete girip siteye baktım arkadaş;''yuhhhh anasını be ne var olum bu sitede adamın sabah sabah ilk işi siteye girmek girmezsen ölcen mi lan...'' dedi bana...Girmezsem ölmem ama hayatımın büyük bi bölümünü kaybetmiş en iyi arkadaşlarımdan birinin ölmüş olduğunu düşünmek hiç de güzel değil...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu site çok iyi bir site yalansız dolansız ufak tefek şaka türleri olsada ki kaza ve yaralanma üzerine şaka olmasın;harbi bi site.günümün ortalama 6-7 saati burada geçiyor.Motorlar konusunda bilgi dağarcığımızı ve ufkumuzu genişletiyoruz.Her türlü konuda sorunlara ve sorulara açığım bildiğim kadar sizlerin sorularınıza cevap veririm. :cat: :cat: :cat: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft:

Ben neden seviyorum? Cok guzel bir buyuk bir aile hissi veriyor. Ben gurbet den katiliyorum, motorsiklet hastasiyim ayni zamanda Turklugumu seven bir insanim. Ikisini bir arada yasamak cok buyuk bir zevk veriyor. Ayriyeten bu portalda Admin ve Mod larin verdigi buyuk bir emek gozden kacmiyor arkadan ne kadar ugrasmalari guzel bir ortam yaratiyor ve bizlere cogu polemikleri his bile ettirmiyorlar. :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

ewt açıkcası bu sitede kaç mod var kimler hiç bakmadım herpsini bilmiyorum ama bir zamanlar mod luk yapmış biri olarak buişin gerçekten zaman istediğini biliyorum modülatör arkadaşların ellerine sağlık demek geliyor içimden onlar sayesinde bu site bu şekilde

abı sıte cok guzel benım gıbı yenı baslayanlara cok sey öğretiyor

arkadaşlar hepinizi ve bu ruhu çok seviyorum :pale: :salut: :queen: :flower: bu yüzden burdayım işte.. :cat: :bestmt:

Seviyorum çünkü gerçekten herkez samimi ve sıcak, seviyorum çünkü yardımlaşmayı seven insanların arasındayım. İyiki geçen kış ikinci el motor ilanlarına bakınırken karşıma çıkan linke tıklamışım. Gerçektende en üst sol köşede yazdığı gibi MOTOSİKLET NET TUTKU YARATIR

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
+ neden motorsiklet.net i seviyorum

El cevap : İçinde sizler olduğunuz için.

Bize bu ortamı sağlayan adminimiz Skullhunter (Erhan)'a, sitenin ayakta kalabilmesi için gerekli maddi desteği veren sponsorlara ,site içerisinde düzeni sağlayıp polemik ve kargaşa oluşmasını engelleyerek sadece düzeyli insanların burada kalmasına imkan tanıyan MOD lara teşekkür ederim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yılın hort u..... Alkışlamak lazım.........

işi biteni kilitlemek lazım bir yıllık olanı anladıkta bu topiğe rahmetli annanemde yazmış böyle giderse benim torunda yazacak

işte bunu seviyorum sohbet eder gibi rahatız burada geyikte bol günün stresini atmak için

Ortam müthiş.sorunları olanlar var derman olmaya çalışmak ve an geldiğinde derdimize derman bulabilmek çok hoş bişiy:cherry:SEVİYORUM SENİ MT:rendeer:

birde bu siteye bizde üye olalım biz MOTOSİKLET.NET üyesiyiz başlık başka sitenin :mrgreen:üç kağıda gelmeyelim TAKLİTLERİNDEN SAKININIZ

Ben bu siteye aşığım.....

(abarttım tamam da içimden geldi)

:rendeer:

Motosiklet.net 'i seviyorum diyemem AŞIĞIMM HEM Motora hem bu sıteye gunum burda burdakı forumlara bakmakla geçiyor zaten ilk bilgisayarı acar acmaz ılk bas burası sonra baska sıtelere bakıyorum. İlk Basta seviyeli herkes sevecen hoşgörülü espırılı KALITELI Bi yer oldugu bellı Bu siteyi açandan ALLAH Razı Olsun
Burda butun Motor seven arkadaslar seviyorummmmmmmmmmmmmmmm Allaha Emanetsiniz :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar