neden motosiklet kullanıyorsunuz

neden motosiklet

• Kullanılan toplam oy
    226
Ilk motosikletim olan 150cc Motoran Baracuda Modelini (TW Shenke olarakta geciyor) sigarayi birakmam serefine kendime ödül olarak almistim. Yilda sigaraya verdigim paraya kendime hobi amacli alayim saga sola giderken kullanir arabaya cok yüklenmem zihniyetiyle almistim. Sifir km de aldigim maksi scooterimi bir yilda sadece 800km kullanmak nasip oldu. Bazi durumlardan dolayi sehir degistirincede apar topar motorumu sattim. Ama zevki icimde ukte kalmisti. 1 sene sonra ilk vitesli motorum olan suan kullandigim yeni nesil Mondial 150MC modelini aldim ve artik motosiklet bir tutku halini aldi bende.

Kendimi özgün hissetiğim tek yer onun üstünde oldugum ve gazladııgım zamnlardır cogu kez Benim için motor değil özgürlügümün anahtarıdır ayıca tamirdende büyük keyif alıyorum

ayrı bır tutku.....arabayı sattıktan sonra farklılık olsun diye borçtan geriye kalan paramla motor aldım ulaşım için idealdi ama bir iki etkinlige geziye katılıp yol yapınca arabayla bir günde yapmadıgım km'yi motorda yapar buldum kendimi...motorla gezmek asfalttan beton yıgınlarının içinde çıkmak uzaklaşmak var.....arada daga taşa vuruyorsun yeşili kahverengiyi kokluyorsun.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar