neden gezmiyorsunuz,yada bizdenmi saklıyorsunuz

ya arkadaşlar gezmiyormusunuz, bizdenmi saklıyorsunuz.kaç gündür bakıyorum yeni gezi göremiyorum.ne oldu mt gezginlerine acep:silent:

abi bakkal dedinde bakkal değil bikerem markettt carfurun az daha küçüğü bi koskoca işletmeye nasıl bakkal dersin anlamıyorumm:p

abi yine gelmişsin ama haberim olmadığı için gene yoktum kusura bakma çay borcum 3 oldu:rendeer:

sabret çok yakında bomba gibi geziler gelecektir şu fuar olayı bittin o zaman nereye istersen nereye gezmek istersen ben size bilgi verecem....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
foto koymaya üşeniyos :mrgreen:

bpv

valla motorun fotolarını zırt pırt çekip yayınlıorum, sattığım motoru bile yayınladım el insaf :))

vallan bazı arkadaşlar resimleri yollamıoar pınar doğru sölüo:mrgreen:
gezioruz yani gezioruz:)

benzin 3 lira olmuş neyime,, topiğinden sonra fazla dışarıya çıkamadık. ama şehir içi dersenn her günn:queen:

abi bakkal dedinde bakkal değil bikerem markettt carfurun az daha küçüğü bi koskoca işletmeye nasıl bakkal dersin anlamıyorumm:p

abi yine gelmişsin ama haberim olmadığı için gene yoktum kusura bakma çay borcum 3 oldu:rendeer:
abi ben üzerime düşeni fazlasıyla yaptım.benden pass:farao:.hem artık çay kurtarmaz:p
sabret çok yakında bomba gibi geziler gelecektir şu fuar olayı bittin o zaman nereye istersen nereye gezmek istersen ben size bilgi verecem....
abi bekliyoruz ya.şöyle gözlerimizi bi aç.zaten kendimiz gezemiyoruz,memleketimin güzelliklerini unuttum yav:queen:
foto koymaya üşeniyos :mrgreen:
bu kadarda açık sözlü olmaya gerek yok metalgod sen bi parmakları kıprat çıkar bişeyler:)
Olum koyacak foto yokki.. Çeken zulaya atıyo resimleri.. Ne iş halâ anlamadım ya ben neyse...:pr:
yap bi atak pınar hadi abla, ya Allah de.seni sadece motorunu hayırlarken gördük,ben başka hatırlamıyorum:bounce:sende gizem takılıyorsun:)
abi güzeldi baktım:rendeer: ama o dağ yollarında gece vaktine kalmasanız diyorum
abi bi motorum olsun en az ayda bir kere güzel bi gezi yapıcam inşallah
abi inşallah alasın...da belanı bulasın:queen:benzin olmuş 3 ytl
vallan bazı arkadaşlar resimleri yollamıoar pınar doğru sölüo:mrgreen:
gezioruz yani gezioruz:)
bravo yani:)...hani nerde kaldı paylaşımcı mt lik.siz kıskanıyorsunuz bizden
yarın atarız biz...muğla mt
abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.pardon ya sen kendini olaya kaptırdın gibi geldi:queen:.sen nereyi geziyorsun,asker oldugunu dünya biliyor:p:p:p,sitede yeni sandın herhalde beni.
benzin 3 lira olmuş neyime,, topiğinden sonra fazla dışarıya çıkamadık. ama şehir içi dersenn her günn:queen:

demekki benzin 3 lira olmuş...................hepimizi ilgilendiriyormuş:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İzmir i takip et yeter..... Haftada 4 buluşma 1 gezi...... Kalan 2 gün aileye ayrımış vaziyette......:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla gürsel abicim benzin felan bahane işin aslı havalar çok sogudu birçok arkadaşımız motor sezonunu kapattı gibi duruyor bizde toplanıyoruz ama bir süredir gezi yapamıyoruz havalara güven olmuyor açıkcası hayırlısı olsun diyelim inş.. selamlar...

demirim izindeyim 11 kasım gezisine bakmamışsın demekki...sen neden beni takip etmiyorsun bakayım rahat hazrol tüfeeeeeekkkkk omza!!!!uygun adım marşşşşş:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kış geldi işe başladık geziler marttan sonra artık:p:p:queen::queen::queen:

ümmet perkitan;866781' Alıntı:
kış geldi işe başladık geziler marttan sonra artık:p:p:queen::queen::queen:

o kadar beklenir mi yawf
gezmek için mart beklenmemeli
buraya her hafta sonu motosikletli gruplar geliyor
2-3 hafta önce sağanak yağmura rağmen gelen bi racing grubu beni de şaşırtmıştı
http://www.hyosungfanclub.com/forum/showthread.php?t=1459
http://www.hyosungfanclub.com/forum/showthread.php?t=1801
bu linklere bir bakın
toplam 300 km (ist. için gidiş-geliş) yolu göze alacaklar olursa bi organizasyon yapabilirim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar