- Konu Yazar
ya arkadaşlar gezmiyormusunuz, bizdenmi saklıyorsunuz.kaç gündür bakıyorum yeni gezi göremiyorum.ne oldu mt gezginlerine acep:silent:
abi biz çalışan adamız,ne dükkan var ,ne bi sinekli bakkalsen geze geze bıktırdın ya sıra bize geldi dimiii:rendeer:
Birazdan lüleburgaz yollarına vurucam kendimi, sel götürmezse atarım fotoları akşama![]()
foto koymaya üşeniyos :mrgreen:
abi ben üzerime düşeni fazlasıyla yaptım.benden pass:farao:.hem artık çay kurtarmazabi bakkal dedinde bakkal değil bikerem markettt carfurun az daha küçüğü bi koskoca işletmeye nasıl bakkal dersin anlamıyorumm
abi yine gelmişsin ama haberim olmadığı için gene yoktum kusura bakma çay borcum 3 oldu:rendeer:
abi bekliyoruz ya.şöyle gözlerimizi bi aç.zaten kendimiz gezemiyoruz,memleketimin güzelliklerini unuttum yav:queen:sabret çok yakında bomba gibi geziler gelecektir şu fuar olayı bittin o zaman nereye istersen nereye gezmek istersen ben size bilgi verecem....
bu kadarda açık sözlü olmaya gerek yok metalgod sen bi parmakları kıprat çıkar bişeylerfoto koymaya üşeniyos :mrgreen:
yap bi atak pınar hadi abla, ya Allah de.seni sadece motorunu hayırlarken gördük,ben başka hatırlamıyorum:bounce:sende gizem takılıyorsunOlum koyacak foto yokki.. Çeken zulaya atıyo resimleri.. Ne iş halâ anlamadım ya ben neyse...r:
abi güzeldi baktım:rendeer: ama o dağ yollarında gece vaktine kalmasanız diyorumahada ben dun gece yayınladım resimleri
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/38478-bolu-golcuk-sonrasinda-enduro-keyfi.html
abi inşallah alasın...da belanı bulasın:queen:benzin olmuş 3 ytlabi bi motorum olsun en az ayda bir kere güzel bi gezi yapıcam inşallah
bravo yanivallan bazı arkadaşlar resimleri yollamıoar pınar doğru sölüo:mrgreen:
gezioruz yani gezioruz![]()
abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.pardon ya sen kendini olaya kaptırdın gibi geldi:queen:.sen nereyi geziyorsun,asker oldugunu dünya biliyoryarın atarız biz...muğla mt
benzin 3 lira olmuş neyime,, topiğinden sonra fazla dışarıya çıkamadık. ama şehir içi dersenn her günn:queen:
ümmet perkitan;866781' Alıntı:kış geldi işe başladık geziler marttan sonra artık:queen::queen::queen: