neden daha sakin kullanamıyoruz

altında güçün varlığını hissettiğin zaman insanın düşünce ve tarzı değişebilir.

bunu kontrol altına almak çok zor oluyor.

bu sabra dayanabilen motorcu zor bulunur diyorum.

ben 51 yaşındayım ama yerine göre sürat yapıyorum.

süratliyken durabileceğim mesafeyi hesaplamam lazım.

şehir içinde veya dışında akan trafiğe ayak uydurmak zorundasın

boş buldunmuda motorun gücünü deneyeceksin.

bu bizim toplumdaki psikolojik yapıya dayanıyor.

kendime hakim olurum diyenlerin yüzdesini oylayalım sonucu görelim.

hepimizin içinde bir şeytan var.

2 hafta önce pazar günü gezi için buluşma noktasına gidiyorum kırmızı ışıkta bir lombargini ile yanyana geldim ..ister istemez arabayı şöle bir kestim (kesilmeyecek gibi bişi değildi) arabayı 40-45 yaş civarı bir abimiz kullanıyo. abi dedim hadi kapışalım ..adam güldü yok abi dedim ciddiyim ben seni geçerim arabaya güvenme ..
neyse kalktık normal olarak ben önde kalktım ve 10 metre kadarda ilerde gittim ama 10 metre sonra yanımdan yeşil bişi uçtu gitti :cherry:
çok hoşuma gitti adam ciddiye aldı beni ..fiyatı 150 000$ civarı olan bu arabayı 10 metre içinde geçmiş olmaz çok büyük bir haz verdi. gerisi önemli değil..işte dedimya seytan içimizde bir yerde yatıyo ..bazen bir lombargini uyandırıyo onu bazen başka bi şi ama o şeytan hep içimizde

Bu görüşüne katılıyorum.İçimizdeki şeytanı bazı şeyler canlandırıyor.Yoksa araba kullanırkende ne kadar sakiniz.Bazen bir müzik, bazen diğer araçlar yada bir motosiklet :)

Bu görüşüne katılıyorum.İçimizdeki şeytanı bazı şeyler canlandırıyor.Yoksa araba kullanırkende ne kadar sakiniz.Bazen bir müzik, bazen diğer araçlar yada bir motosiklet :)

benim icimdeki seytani bir tek sey uyandiriyo.motorun uzerine binmek ve gaz kolunu tutmak :bounce: :bounce: :bounce:

boy

@Predator[23rd]
altinda kuvvetli bir aracin olmasinda her zaman fayda vardir. pasif güvenlik! ihtiyacin oldugunda tehlikeli bir durumun icinde siyrilmak icin bire bir.
Yaa hep aynı hikaye, aynı bahane. İhtiyaç duyulduğunda güçlü makina kullanılması gerekiyorsa, o zaman üreticiler güçsüz motorları satamazdı. O zaman herkes 180 hp lik yarış motoru kullansın durumdan sıyırmak için.
mesela sirf daha iyi hizlanacagi icin ben olsam hornet600 yerine hornet900ü tercih ederim. güc ve son sürat olarak neredeyse aynilar zaten...
İşte kendinle çeliştiğin nokta bu. 600 Hornet 95 hp gücünde bir motor. 900 Hornet ise 110 hp gücünde. Yani ihtiyaç duyduğun anda 95 hp yetmez mi diyorsun? Yaa geçin bunları... Sürat yapmak ve her zaman daha önce yaptığın süratten daha süratli olmak insanoğlunun içinde olan bir özellik. İnsanoğlu sürate meraklıdır kısacası.

@ek.engin
kendime hakim olurum diyenlerin yüzdesini oylayalım sonucu görelim.
İnsanların altındaki motorlarının gücü arttıkça çok daha süratli gitmeye başlıyorlar. Dediğim gibi insanoğlu sürati seviyor. 600cc yarış motoru almak isteyen çok deneyimsiz insanla karşılaştım. Hepsinin bahanesi aynıydı, 600cc makina olsun ben gaza basmam... Hep gördük... Gazı açtılar ve biryerlerde patladılar. Erdem'e çarpanlar da arabayla yarışıyorlardı. Yani sürat sadece motosikletle ilgili bir olay değil. Bence insanların sürat yapabileceği güvenli ortamlar sağlanmalı, insanlar trafikte sürat yapmamalılar.

genelde arkadaslar bi konuyu yanlıs anlamıs. ben hız kotu falan demek istemiyorum . hızın belkide en zevkli bicimi yasanır motosikletle. benim anlayamadıgım gereksiz telaslarımız ve anlamsız ca hem kendimizi hem motorlarımızı tehlikeye atmamız. genelde sıkışık trafikte oluyor bu. bazen beni bile korkutuyor bu tarz motor kullanan arkadaslar. daha aynada birsey yokken birden yanınızda beliren bir motor , belkide size takılacak dusmenize neden olacak.
bu sekilde kullananları anlamıyorum. motosiklet sayısı arttıkca sizlerinde yasadıgı gibi ıvır zıvır bir suru motorcu oldu dogal olarak. Aralarda makas atmak belkide bi maharettir ama unutmamamız gereken diger suruculere huzursuzluk verip , saygı duymadan , biz saygı bekliyemeyiz. Ben artık mumkun oldugunca bunu unutmamaya calısıyorum. eger aradan gececeksemde , bunu usulca yapıp arac soforununde birden irkilmesini onlemeye calısıyorum.

genelde arkadaslar bi konuyu yanlıs anlamıs. ben hız kotu falan demek istemiyorum . hızın belkide en zevkli bicimi yasanır motosikletle. benim anlayamadıgım gereksiz telaslarımız ve anlamsız ca hem kendimizi hem motorlarımızı tehlikeye atmamız. genelde sıkışık trafikte oluyor bu. bazen beni bile korkutuyor bu tarz motor kullanan arkadaslar. daha aynada birsey yokken birden yanınızda beliren bir motor , belkide size takılacak dusmenize neden olacak.
bu sekilde kullananları anlamıyorum. motosiklet sayısı arttıkca sizlerinde yasadıgı gibi ıvır zıvır bir suru motorcu oldu dogal olarak. Aralarda makas atmak belkide bi maharettir ama unutmamamız gereken diger suruculere huzursuzluk verip , saygı duymadan , biz saygı bekliyemeyiz. Ben artık mumkun oldugunca bunu unutmamaya calısıyorum. eger aradan gececeksemde , bunu usulca yapıp arac soforununde birden irkilmesini onlemeye calısıyorum.
Bandit hakli biz konuyu tamamen baska yere cekmisiz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar