Neden cevrım ıçı kullanıcılarda kayıtlı uyeler degılde herzaman mısafır uyeler fazla

adszlw9.png

evett arkadaslar bu hep dıkkatımı cektı.Hep sagkoseye baktıgımda 187 kayıtlı 300 mısafır uye bulunuyor fln yazıyor.Neden mısafır uye bu kadar fazla mısafır dolasacaklarına kayıt olup konulara neden yorum ben bunu anlamıs degılım bılen bırı varsa yardımcı olursa sevınırım:rendeer:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
O misafirlerin büyük çoğunluğu motosikleti olmayan fakat almayı düşünenlerdir. Tabi hepsi bazılarımız gibi motoru olmadığı halde foruma katılan, ''malımda gözün var, sen ne bilirsin ki, motorun bile yok, polemikçi'' eleştirilerini göğüsleyecek insanlar değil. Bence bu yüzden misafir kalmayı yeğliyorlar. Sen neden yeğlemedin dersen motorumu aldığımda çok şey biliyor olacağım bunları buraya üye olmadan, arkadaş edinmeden, doğru bildiklerimi savunmadan, yazıp çizmeden öğrenemezdim derim. :)

O misafirlerin büyük çoğunluğu motosikleti olmayan fakat almayı düşünenlerdir. Tabi hepsi bazılarımız gibi motoru olmadığı halde foruma katılan, ''malımda gözün var, sen ne bilirsin ki, motorun bile yok, polemikçi'' eleştirilerini göğüsleyecek insanlar değil. Bence bu yüzden misafir kalmayı yeğliyorlar. Sen neden yeğlemedin dersen motorumu aldığımda çok şey biliyor olacağım bunları buraya üye olmadan, arkadaş edinmeden, doğru bildiklerimi savunmadan, yazıp çizmeden öğrenemezdim derim. :)
valla olede olabilir sitye uye olmadan da anlayamazlar heralde.Benimde motorum yok ,ehliyetimde yok ama burda cok sey ogrendim yani faydalı bir site.Acaba bunlar 2. ellere flnmı bakıyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayır mesela sız sıteye gırdınız mısafır olarak bazıları sonra kullanıcı adını yazıyor ve gırıs yapıyor ve ondan sonra 1+1 gozukuyor:wiinkk: ondan herzmn mısafır fazla oluyor ayrıca bı kısı sıteyı kapatıyor 15 dakıka hala ordaymıs gıbı gozukuyor ıstersenız kendınızde deneyebılırısnz:cat: bız denemıstık tse belgeli:cherry:

hayır mesela sız sıteye gırdınız mısafır olarak bazıları sonra kullanıcı adını yazıyor ve gırıs yapıyor ve ondan sonra 1+1 gozukuyor:wiinkk: ondan herzmn mısafır fazla oluyor ayrıca bı kısı sıteyı kapatıyor 15 dakıka hala ordaymıs gıbı gozukuyor ıstersenız kendınızde deneyebılırısnz:cat: bız denemıstık tse belgeli:cherry:
:queen: benimde aklımda geciyodu ama solemedim.Simdi daha iyiyim saoll

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar