Neden Bu Nick Name ve Avatar

Neden bu nick?

• Heryerde aynı nicki kullanırım! (Bütün sitelerde)

Oy: 67 60.4%
  • Kullanıcı adına önem vermem! Kafama göre yazarım...

Oy: 3 2.7%
  • Kullanıcı adım beni ifade eder...

Oy: 25 22.5%
  • Bilmiyorum yazdım işte. :P

Oy: 16 14.4%

• Kullanılan toplam oy
    111
benım butun uye oldugum sıtelerde kullanıcı adım motorcu45tr ıdı fakat bu sıteye uye olurken bu ısmı kabul etmedı bende makasladım bıraz
avatarda 1000rr aldım daha yenı zor gelmese degıstırcem bıgun ama bı turlu elım ermıyo benımkını cekeyım koyayım oraya :pr:

1986 yılından beri bilgisayarlarla uğraşıyorum tabii malumunuz olarak crack ve seriallerle de bayaa bi uğraştım :bounce: ilk kendime nick seçmem gerektiği zaman (1990 lı yıllar) crack aklıma geldi ama o sitede kabul edilmedi. ben de adımın (murat) baş harfini ekleyiverdim. o zamandan beri de heryerde aynı nicki kullanırım.

bi korku romanın da vardı katilin adı bu nick benimde hoşuma gitti onu kullanıyom
anlamını daha bulamadım :silent:
adımda SERHAT

Adım Arın. Hızlı hızlı söyleyince rın rın rın oluyor. Aslında nickim RINRIN' dır. Bazende Arınrın. Motorumsa avatarım.:mrgreen:

Bu karektere bayılırım nette genelde bu nicki kullanıyorum ismim ise serdar avatardaki zat-ı muhterem yani :)

gupilya: maşalı pim; sökülebilir birleştirme elemanı, makine parçası; kama, cıvata gibi. kupilya da derler ama "kupilya" yanlıştır.

Ben bu nıckı oyunlarda da da kullanılırım o yuzden alıskanlık olmus adım
(EMRE:):cat:

:pr: :pr: :pr:

Son düzenleme:
Valla pc hayatıma 7 yaşında başladım :cherry:
Tornadoyu biraz deiştirip Tornedo yaptım :bounce:
Daha sonra milliyetçi görüşüm ağır basmasından yola çıktım ve ToRnedo oldu :bounce:
Anlamını araştırdım ve Tornadonun küçük hali oldugu yazıyor bazı yerlerde ancak tam emin deilim :)
Avatarım da kendim zaten belli oluo :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cardoso' Alıntı:
moto cp motorcu ismi ordan esinlendim cardoso

dostum napıon öyle, sen motorcu değil misen yoksa ?

MOTO GP

C ve G o kadar da birbirine yakın değil ama :silent:

fantastik filmleri sevdigim için xmen koydum
hiçbirşey xmen durduramıyor ne kurşun ne bıcak işliyor.Tekrar tekrar kendini iyileştiriyor.Bendeki motor sevdasıda buna benziyor ölene kadar motorcuyum.

ben kendi adımın kısaltılmışını ve gücü simgeleyen force seçtim güçlü motosikletler beni hep yoldan çıkardığı için.:p

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Forum Sayfalarında sorulan sorulara anlamsız cevaplar veremezsiniz.. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. Bu tarz mesajlara devam edildiği taktirde yollanan mesajalr moderatorler tarafından silinecektir. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
**************Site Yöneticisi: crato **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
valla benim nickimin anlamı goklerin kralı anlamına geliyor.yane adımın anlamı.2433 de okul numaram cunku gokhan yazınca baskası kullanıyor diyor.Gokhan ın bi Türk ismi olması vesilesiyle heryerde adımı yazarım.Adımı SEVİYORUMM

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu niki hacker bi arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım üye olduğum her sitede bu niki kullanıyorum ve çokd seviyorum biliyorum sizlerde çok seviyosunuz,
avatara gelince dünya görüşümü simgeliyo anlamışsınızdır umarım.sevgiler

bu niki hacker bi arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım üye olduğum her sitede bu niki kullanıyorum ve çokd seviyorum biliyorum sizlerde çok seviyosunuz,
avatara gelince dünya görüşümü simgeliyo anlamışsınızdır umarım.sevgiler

Dünya görüşüne eyvallah ama BY Shadow da neyin nesi oluyor yav...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar