Necdet GÜL (necdet)

:pale:Allah rahmet etsin. Geride kalan aile dost ve arkadaşlarına Allah sabırlar versin. Makamın cennet olsun değerli kardeşim.
Dikkatsizlik ve beyinsizlikleri sonucu birbaşkasının canına sebep olanların ada ALLAH BELASİNİ VERSİN...

Necdet Abim ikiz motorlara sahiptik ,egzost seslerimizi karşılaştırırdık, en son Şile ye mangala gitmiştik .Bilemezdim ki son görüşmemiz olduğunu :pale:
Allahtan sana Rahmet Diliyorum,mekanın Cennet olsun:pale:
Volkan.

geçen yaz beykoza pikniğe gitmiştik arkadaşlarla, gittiğimiz yer öğümce köyüydü yani necdet abinin köyü, ona anlatacaktım hep tanışmak istemiştim kendisiyle ama kısmet olmadı, mekanı cennet olsun...

Allah rahmet eylesin.neden uzun yollarda kask takınca kaza olmuyor da kısa yollarda kask yokken kaza oluyor:pr:

bu gün nejdet abini kabrini ziyaret ettim,

hepimizin adına dua ettim,mezarına bir gül dikilimiş fakat oda solmuş:pale:

mezarın kime ait olduğunu belli eden bir yazı yok ben köydeki bakkaldan tarif alarak gittim,başında bir gül var dedi işim olmasa bende gelirim dedi ağlayacak gibi oldu ben hemen çıkmak zorunda hissettim kendimi:pale:

nur içinde yat nejdet abi

yalnız mezarın durumu hiç iyi değil

baslıgı actım rahmetlının fotolarına bakıyordum tv de muzık basladı ferhat guzelın kalb kalbe karsı derler parcası kendımı tutamadım gozlerım doldu allah rahmet eylesın :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailesi bi mezar yaptıramamış mı ya ::pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aramızda para toplayıp biz yaptırsak. En azından dostluğunun karşılığını böyle ödeyebilsek..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mekanı Ruhu Şad Mekanı CENNET olsun motorcularımız giden gidenê:salut: Allah Rahmet Eğlesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar