Necdet GÜL (necdet)

Allah rahmet eğlesin. Sevenlerine ve ailesini allahtan sabır diliyorum.

Kabrininde yapılmamsının sebebi sonradan yapılan kabrin göçme yapmamsı için belli bir süreden sonra yapılır arkadaşlar.

uzun zamandır bi insanın bukadar içten gülüşünü görmemiştim gercekten kutlarım necdet abii allah rahmet eylesin .....:pale:

Cevran kardeş çıkardın topiği açtın yaramız yine
burdan tekrar tüm kaybettiklerimize Allahtan rahmet diliyorum

Seni çok özledim necdet abi :(
c.tesi günüde alper kardeşimle konuştuk önümüzdeki günlerde bi ziyaret gerçekleştireceğiz inş necdet abimize

Herkesin başına gelecek olan birşey olsada insan özlüyor abicim. Geçen ramazanda olmuştu bu olay. 1 sene olmasına az kaldı. zaman ne çabuk geçiyor.. hala yaşıyormuşsun gibi.

Herkesin başına gelecek olan birşey olsada insan özlüyor abicim. Geçen ramazanda olmuştu bu olay. 1 sene olmasına az kaldı. zaman ne çabuk geçiyor.. hala yaşıyormuşsun gibi.
Haklısın bana da askerdeyken mesaj atmıştı, ben askerden geleli 1,5 sene oldu, aramızda yok, toprağı bol olsun, kemikleri sızlasın :pale:

kendisiyle tanışmadım fakat anısına bir etkinliğe katıldım hasan tan çocuk yurdu ziyareti onun bıraktığı yerden devam rahat uyu necdet abi :rendeer:

Nasıl yani :cyclopsan Bu ifadeyi yanlış kullanıyorsunuz sanırım. Mezarında ızdırap çeksin (huzursuz olsun) demek oluyor bu ifade.
Babacan bizim oralarda anmak için söylenir bu söz, ızdırap çekmeçi için değil! Hem ölmüş insandan kim ızdırap çeksin isterki, ölmüş gitmiş artık.

Babacan bizim oralarda anmak için söylenir bu söz, ızdırap çekmeçi için değil! Hem ölmüş insandan kim ızdırap çeksin isterki, ölmüş gitmiş artık.

Yok zaten o niyetle yazdığını idda etmedim, ki mesajından böyle olmadığı belli :) Acaba dalgınlıkla bir yanlış ifade mi kullandın ki diye yazdım sadece mesajımı.

Allah Rahmet eylesin. Kendisini tanımıyorum... fakat anlaşıldığı kadar çok sevilen bir insan... Banada en azından Allah rahmet etsin demek düşer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar